De laatste update voor Redfall is live, met offline modus, DLSS 3 en meer

De laatste update voor Redfall is live, met offline modus, DLSS 3 en meer

De laatste update voor Redfall, die werd aangekondigd nadat Microsoft ontwikkelaar Arkane Austin had gesloten, is er en voegt een groot aantal verbeteringen aan de levenskwaliteit toe aan de game, zoals de offline modus, DLSS3 en pauzeren voor één speler.

Details over de Redfall 4-update zijn onthuld op Bethesda Blogpost Tegenwoordig inclusief een classificatiesysteem genaamd “Community Mode”, een van de nieuwe functies in het buurtsysteem van de game. Community Prestige is, zoals uitgelegd in de blogpost, een op rang gebaseerde reputatie die spelers beloont met unieke permanente boosts na het voltooien van de Safehouse-missie, het redden van burgers en het verslaan van de Underboss.

Het permanente gemeenschapssysteem van Redfall.

Ondertussen is de offline modus lange tijd een van de meest gevraagde functies van Redfall geweest, en deze heeft eindelijk zijn laatste update bereikt. “Je kunt ook doorgaan met spelen als je internetverbinding midden in een solosessie wegvalt. Als je in coöp speelt, wordt de host in een offline solosessie geplaatst”, legt de blogpost uit. Zoals eerder vermeld kunnen spelers nu ook pauzeren in de modus voor één speler.

Een andere recente toevoeging aan Redfall is het Elder Nest, dat ontwikkelaar Arkane Austin beschrijft als een nieuw, op de baas gericht Nest dat spelers de opdracht geeft om ‘gevaarlijk gemodificeerde speciale vampieren’ te vernietigen. Spelers kunnen Elder Nest-uitdagingen aangaan (en hun beloningen oogsten) door naar de paarse portalen te gaan die verspreid zijn over de Redfall-kaart.

De laatste update van Redfall valt samen met de aanstaande sluiting van Arkane Austin, die is opgenomen in de updatelijst De grote bezuinigingen van Microsoft op Bethesda Vooruitgang deze maand. Andere Bethesda Studios Onder de bezuinigingen van Bethesda waren Hi-Fi Rush en The Evil Within-ontwikkelaar Tango Gameworks.

READ  De Queen Of Elden Ring blijft zoeken naar nieuwe manieren om het spel te verslaan

IGN meldde eerder dat Arkane Austin bezig was met het werken aan een routekaart om Redfall te ondersteunen voordat er nieuws verscheen over de aanstaande sluiting van de studio.

Redfall is vooral bekend van A Een rampzalig begin, Hierin uitten spelers hun frustratie over de teleurstellende coöpmissies, het clichématige verhaal en de buggy-gameplay van de vampierschieter. De negatieve ontvangst van Redfall door zowel critici als spelers zorgde er uiteindelijk voor dat dit gebeurde Xbox-hoofd Phil Spencer neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich Omdat het spel niet voldoet aan de verwachtingen van de spelers.

Ondanks de ups en downs stuurde Arkane Austin vandaag in een blogpost een dankbetuiging naar zijn fans.

“We zijn de miljoenen spelers die zich bij ons hebben aangesloten dankbaar”, zei Arkan Austin boeken. “Van iedereen bij Arkane Austin: bedankt voor het spelen van onze games en het liefhebben van onze werelden. Het was een eer om jullie deze ervaringen te mogen bieden.”

Jesaja Colbert is een freelanceschrijver voor IGN. Je kunt ze volgen op Twitter @ShinEyeZehUhh.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *