De lelijke kersttrui van Microsoft die in Minesweeper werd gebruikt, is uitverkocht

Het is weer die tijd van het jaar en Microsoft heeft zijn jaarlijkse Ugly Jacket voor de kerstperiode uitgebracht. In voorgaande jaren zagen we een eerbetoon aan Microsoft-programma’s als Windows XP en het geliefde MS Paint.

Hoewel het dit jaar weer erg snel uitverkocht was Microsoft onderscheidt Minesweeper vanwege zijn lelijke inspanningen. Voor de kleintjes is Mijnenveger een puzzelspel dat in sommige versies van Windows is opgenomen. Spelers klikken op de vierkanten en hopen dat er geen mijnen op zitten, of klikken met de rechtermuisknop in de hoop dat er wel mijnen zijn. Ze kunnen later ontdekken dat de cijfers er zijn om hen te helpen dit uit te zoeken. Voor sommigen kan het later in het leven gênant zijn.

De voorkant van de jas is voorzien van een mijnenveger level in de vorm van een kerstboom. (Afbeelding tegoed: Microsoft)

Deze jas met Mijnenveger-thema heeft een traditioneel vierkant raster van het spel, in de vorm van een kerstboom in het midden met sneeuwvlokken en een afbeelding vol mijnen eromheen. De vaak veroordelende smiley bovenaan draagt ​​een rode en witte sneeuwhoed die past bij de scores op de top zijn 1990 en 2021. Dit is een eerbetoon aan het jaar waarin het werd uitgebracht als onderdeel van Microsoft Entertainment Pack 1, en uiteraard ook dit jaar, het jaar waarin de jas werd uitgebracht.

Hoewel je er geen meer kunt hebben, worden lelijke seizoensjacks van Microsoft ook geassocieerd met een soort liefdadigheidsdonatie. Dit jaar biedt het bedrijf 100.000 dollar aan AbleGamers, een prachtige liefdadigheidsinstelling die mensen met een handicap helpt met toegankelijke manieren om games te spelen. Ze zijn zeker een review waard, lelijk jasje of niet.

Mijnenveger weer lelijke jas

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

We hebben ook een lijst met enkele andere lelijke gamersweaters die we helemaal kunnen dragen en die je kunt kopen. Wat betreft de andere dingen die je kunt kopen, sommige Cyber ​​​​Monday-deals zijn nog steeds geldig en we verzamelen hier nog steeds de beste voor je.

READ  Onzichtbare spelers verpesten Warzone
Written By
More from Max Mcgee
Hell Let Loose bereidt zich voor op vroege toegang in juli
De hel staat op het punt verloren te gaan – van Steam...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *