De LG Wing krijgt een prijs van $ 999 en de releasedatum van 15 oktober op Verizon

LG ziet er wild uit Vleugel smartphone heeft een Amerikaanse prijs en een releasedatum gekregen – het kost $ 999 en is beschikbaar op 15 oktober, in ieder geval bij Verizon, met voorbestellingen die op 1 oktober beginnen. Het nieuws bevestigt wat velen al hadden verwacht van het dual-screen-apparaat: het zal niet goedkoop zijn.

Zoals gewoonlijk het geval is bij de lancering van een nieuwe Verizon-telefoon, zijn er ook verschillende inruilaanbiedingen en kortingen om dat prijskaartje te verlagen. Het bedrijf biedt tot $ 750 korting bij het toevoegen van een lijn aan een onbeperkt abonnement en het inruilen van een telefoon, tot $ 500 korting voor bestaande Verizon-klanten met een onbeperkt abonnement die een apparaat inruilen, of een Verizon-cadeaubon van $ 250 voor nieuwe klanten die dat zijn de lijn overdragen.

Maar zelfs met die kortingen is er geen andere manier om het te snijden: je betaalt veel geld voor de nieuwigheid van LG’s draaiende schermontwerp. De Wing biedt twee displays, met een 6,8-inch hoofddisplay dat omhoog en rond schuift om een ​​tweede 3,9-inch paneel te onthullen met een slim scharniermechanisme. Het beschikt ook over een Snapdragon 765G-processor met Qualcomm’s geïntegreerde X52-modem voor 5G-ondersteuning, 8 GB RAM, 256 GB opslag, een 4000 mAh-batterij, een ingebouwde vingerafdruksensor en ondersteuning voor draadloos opladen.

LG heeft ook beloofd dat de Wing later dit najaar op AT&T en T-Mobile zal verschijnen, maar er is nog geen nieuws over de prijs of timing van die modellen. Het is niet duidelijk of het Verizon-model – waarvan het bedrijf zegt dat het zijn mmWave-netwerk ondersteunt – een andere versie is dan de aankomende AT & T- en T-Mobile-varianten (zoals het geval was met andere telefoons, zoals de LG Velvet). Als dat het geval is, bestaat de kans dat het Verizon-model een premie in rekening brengt voor de toegevoegde netwerkondersteuning, hoewel we moeten wachten tot de andere providers hun eigen aankondigingen doen om het zeker te weten.

READ  Google biedt Chrome-gebruikers een gemakkelijkere manier om informatie op verschillende apparaten te synchroniseren
Written By
More from Lesley Curry

Apple’s radicale MacBook Pro kan Microsoft nachtmerries bezorgen

appel is overstappen van Intel-gebaseerde Macs naar ARM-gebaseerde chipsets op basis van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *