De maker van Banjo-Kazooie deelt zijn mening toen hij het duo zag reageren op de komst van Sephiroth in Smash Bros.Ultimate

Eerder deze week werden Nintendo-fans getrakteerd op de onthulling van een ander DLC-personage voor Smash Bros.Ultimate. Sephiroth van Final Fantasy VII doet mee aan de strijd en een deel van de huidige selectie van Smash was aanwezig om zijn komst te zien. Banjo en Kazooie stonden vooraan om de engel met één vleugel te zien neerdalen, en ze waren duidelijk net zo geschokt als fans!

Het is best wild om de gezichten te zien die Smash Bros. Ultimate heeft samengebracht. Als fans genieten van de onthullingen en overweldigd worden door de personages, lijdt het geen twijfel dat hun makers dat ook zijn! Steve Mayles, de maker van Banjo-Kazooie, ging naar Twitter om zijn gedachten te delen over het zien van de beer en de vogel in de onthullende trailer van Sephiroth.

Het is iets geweldigs, getint met een beetje verdriet over wat had kunnen zijn, denk ik. Maar er is nog steeds hoop!

Mayles ‘vermelding van “verdriet” is ongetwijfeld verbonden met het verdwijnen van Banjo-Kazooie uit de gamingwereld. Het is erg lang geleden dat we het dynamische duo in een nieuwe game hebben zien verschijnen, en niemand weet of het ooit nog zal gebeuren. Het traject van RARE is zeker enorm anders geweest sinds hun Nintendo-dagen, en de meeste werknemers zijn doorgestroomd naar Playtonic of andere bedrijven.

Komt er weer een Banjo-Kazooie-game? Je zou hopen dat de reactie op de personages die in Smash verschijnen, Microsoft zou laten zien dat er miljoenen mensen zijn die nog een avontuur met de twee willen. We zullen gewoon onze vingers moeten kruisen en op het beste hopen.

READ  Black Friday-laptopaanbiedingen [live now]: $ 450 HP gaming-laptops, prijsverlagingen van Dell XPS, Chromebooks onder $ 400
Written By
More from Lesley Curry

Realme onthult 4K Android TV met nieuwe SLED-technologie naast 100W soundbar

Oppo-spin-off Realme maakte naam als een budget-smartphonemaker in delen van Azië en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *