De meest controversiële verschijning in de veranderende Fortnite-game

Het is een elektronisch spel Brengt wijzigingen aan in de meest controversiële look in het spel. In het populaire en gratis Battle Royale-spel zijn er schijnbaar eindeloze skins, en dat komt omdat skins de grootste uitbetaling van het spel zijn, behalve misschien Battle Pass. Een van de meest populaire varianten van het spel zijn de aangepaste superheldenskins, die spelers graag wit of helemaal zwart maken omdat het hen een tactisch voordeel geeft, althans dat is wat andere spelers ervan beschuldigen te doen. En Epic Games lijkt het daarmee eens te zijn als ze wijzigingen aanbrengen in de skins.

Het is onthuld dat spelers na de v15.30-update niet in staat zullen zijn om hun eigen aangepaste superheldenskins in zwart of helemaal wit te maken. We wisten eerder dat Epic Games aan een oplossing werkte, maar we wisten niet wanneer de oplossing zou eindigen, maar we weten nu dat deze naast versie 15.30 komt. Het is echter niet duidelijk hoe deze wijziging zal worden geïmplementeerd en of dit de enige wijziging zal zijn, maar voorlopig is dit de enige wijziging die is onthuld.

Voor degenen die het niet weten: de beschuldigingen tegen alle witte en zwarte skins waren dat het de zichtbaarheid vermindert, waardoor spelers die de skins schudden een oneerlijk voordeel krijgen, waardoor het spel op zijn beurt loont om te winnen. Of deze beschuldigingen gerechtvaardigd zijn, staat natuurlijk ter discussie.

Het is een elektronisch spel Gratis beschikbaar op PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc, Nintendo Switch en mobiele telefoons. Voor meer berichtgeving over de populaire gratis Battle Royale-game – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  Beiroet-explosie: grote explosie in de buurt van haven schommelt de Libanese hoofdstad
More from Madison Garrett

De populairste online toernooien van dit weekend (week 45)

De populairste online toernooien van dit weekend (week 45) Het weekend komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *