De mobiele Xbox Game Pass-app maakt zich klaar voor games van EA Play en Xbox Series X | S »OnMSFT.com

Microsoft heeft zojuist zijn mobiele Xbox Game Pass-app op iOS en Android bijgewerkt, vooruitlopend op een zeer drukke week voor Xbox. Nu Microsoft volgende week op 10 november zijn next-gen consoles lanceert, is de mobiele Xbox Game Pass-app nu klaar om early adopters te helpen bij het downloaden van Xbox Series X | S versionw van games in de Game Pass-catalogus, inclusief Gears 5, Forza Horizon 4, en Sea of ​​Thieves.

Bovendien voegt deze nieuwste update voor de mobiele Xbox Game Pass-app alle EA Play Xbox-games toe zodra de abonnementsservice op 10 november beschikbaar komt voor Xbox Game Pass Ultimate-leden. Gisteren heeft EA aangekondigd dat Star Wars Jedi: Fallen Order zich bij de EA voegt. Speel de catalogus op 10 november en het zal het beste spelen op de Xbox Series X | S-consoles van Microsoft.

Deze nieuwste update brengt ook enkele UI-verbeteringen op iOS-apparaten, en je kunt de volledige release-opmerkingen hieronder lezen:

  • Xbox Series X | S komt eraan: wanneer je een nieuwe Xbox-console gebruikt, staat de app (deze – die je nu in je hand hebt) klaar om je plezier in de volgende generatie te ondersteunen.
  • EA Play – het zit in de game (Pass): zodra EA Play hier is, kun je in de Play List zoeken naar nog meer games.
  • Binnenkort beschikbaar: bekijk welke games er naar Game Pass komen en zet ze in de wachtrij voor installatie zodra ze live zijn.
  • Meer games voor thuis: Need. Meer. Spellen. Het was nog maar twee rijen, blijf nu scrollen om nog meer games in je bibliotheek te zien. (alleen iOS

De mobiele Xbox Game Pass-app van Microsoft is een geweldige aanvulling op de belangrijkste mobiele Xbox-app, die onlangs opnieuw is ontworpen voorafgaand aan de release van de Xbox Series X | S-consoles van Microsoft. Ter herinnering: nieuwe abonnees kunnen hun eerste maand Xbox Game Pass Ultimate krijgen voor slechts $ 1 in plaats van $ 14,99, en voor die lage maandprijs krijg je nu Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold, en EA Play.

READ  AHSAA: Noord-Zuid All-Star-voetbalwedstrijd verhuist naar Hancock Whitney Stadium | Mobile County Alabama News
Xbox Game Pass
Xbox Game Pass
Xbox Game Pass
Xbox Game Pass Ultimate
Xbox Game Pass Ultimate

Ontwikkelaar:
Microsoft Corporation

Prijs:
$ 14,99 / maand $ 1,00

Deel dit bericht:

Written By
More from Eda Greene

Britse regelgevende instanties pakken misleidende mobiele game-advertenties aan

Als je ooit Instagram of Facebook hebt gebruikt, ben je misschien advertenties...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *