De Mookie Betts van de Dodgers bereiken een waanzinnige jachtpartij tegen de Padres

Kijk maar: De verbazingwekkende Mookie Betts-jacht verscheen oorspronkelijk voor de Dodgers NBC Sports Boston

Voor het geval Boston Red Sox-fans zich afvragen: Mookie Betts is nog steeds een van de beste honkbalspelers ter wereld.

De Dodgers Center-speler maakte een goede aanvallende start in zijn tweede seizoen bij Los Angeles, waarbij hij de .293 / .408 / .512 versloeg met tweemaal thuis in 10 wedstrijden.

Maar de Bates-handschoen stal de show Saturday Night in San Diego. Met twee overwinningen en twee runs op Padres slaagde Bates erin een dip te vangen op de Tommy Femme-streak om de finale te scoren in de 2-0 overwinning van de Dodgers.

Een basisslag zou de wedstrijd waarschijnlijk gelijk maken, maar Betts ging naar volledige verlenging om een ​​geweldige overwinning mee naar huis te nemen.

Dit soort spelen zou de fans van Red Sox niet moeten verbazen; De 28-jarige won vier gouden handschoenen tijdens zijn zes seizoenen in Boston en claimde vorig seizoen zijn vijfde gouden handschoen nadat de Red Sox deze in februari 2020 verruilde voor Los Angeles.

Tomase: Verdugo laat zien hoe opwindend de volgende generatie Sox kan zijn

Bates is ook geen onbekende: hij Maakte een spronggreep Aan de muur in Game 6 van de National Leagues Series 2020 en sterverdediging spelen gedurende de periode na het seizoen om de Dodgers te helpen de World Series te winnen.

Er zijn veel dingen waar Red Sox-fans enthousiast over worden met hun team – inclusief Alex Verdugo, die in de Betts-deal kwam – maar Betts herinnerde iedereen er zaterdag aan dat ze zo uniek waren.

READ  Voorspellingen, geruchten, lekken en meer
More from Madison Garrett

Nintendo Switch Deals: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury $ 10 korting

Ars Technica Dealmaster bevat vandaag een geweldige overtreding van $ 10 Super...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *