De naam van het spel is teamwork | 502 Dragon Boat Club organiseert open paddle-sessies | Nieuws

LOUISVILLE, Ky (WDRB) – De 502 Dragon Boat organiseert deze zomer open paddle-sessies voor iedereen die watersporten wil proberen.

Een drakenboot lijkt qua ontwerp op een kano, maar is met een lengte van 40 voet veel groter en heeft meestal 16 tot 20 peddels.

502 Drakenboot Erin Keeler, uitvoerend directeur van Community Volunteers, zei dat de club deze zomer iedereen van 12 jaar en ouder wil verwelkomen.

“De naam van het spel is teamwork”, zei Kelleher. “Het is heel moeilijk om uit te leggen wat een drakenboot is totdat je op de boot stapt en echt het gevoel hebt dat iedereen samenwerkt, en hoe het voelt om op het water te zeilen.”

Met twee personen op de stoel moeten lopers synchroniseren om vaart te krijgen. Het is de prachtige plek van synchronisatie die ertoe leidt dat veel drakenbootclubs door het hele land strijden. Hoop dat de 502 Dragon Boat ook, als ze genoeg aandacht krijgen.

“We zijn nog erg nieuw hier in Louisville,” zei ze. “Niet veel mensen weten ervan. Maar er zijn races in bijna elke grote stad.”

Laura Sanchez is een van de deelnemers aan het team en zei dat het een gemeenschap is geworden waar ze naar uitkijkt.

“We zijn een familie geworden en we dragen allemaal bij en steunen elkaar”, zei Sanchez.

Geen ervaring nodig om mee te doen.

“De meesten van ons hebben niet veel ervaring,” zei Sanchez. “502 Dragons zorgen voor de training, de uitrusting, de boot en ze geven je alles wat je nodig hebt om te slagen.”

READ  De Stardew Valley Cup is voorbij en dit zijn de winnaars

open Drakenbootsessies Elke donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur en zaterdagochtend van 10 tot 11.15 uur in de River Park Marina.

Tickets voor community-kajaksessies zijn $ 10, maar zijn gratis tot 22 augustus met promotiecode: WDRB. Clublidmaatschap is $ 20.

Voor meer informatie kun je de club vinden op Facebook.

Copyright 2022 WDRB Media. Alle rechten voorbehouden.

More from Madison Garrett
Podcast G DATA: Eddie praat met slachtoffers van cybercriminaliteit
Het aantal slachtoffers van cybercriminaliteit neemt elk jaar exponentieel toe. Soms wordt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *