De NBA-speler krijgt een Zelda Sound-weergave elke keer dat hij scoort

Garrett Allen

Foto: Matthew Stockman (Getty Images)

Ik had dit nog nooit eerder tijdens een wedstrijd opgemerkt of gehoord, dus Nam een ​​column van de uitstekende Zack Lowe om dit te lerenMaar elke keer dat de grote kerel Garrett Allen uit Cleveland thuis scoort, krijgt hij een paar mooie punten Zelda Het geluidseffect wordt afgespeeld via de pitch-luidsprekers.

In een sectie met de titel “Garrett Allen’s Love Affair with Zelda” in zijn laatste column met de titel “10 Things for Lowe” voor ESPN, zei Lowe dat Allen een enorme Zelda Fan, zozeer zelfs dat hij “memorabilia verzamelt die verband houden met Zelda; en zegt dat zijn favoriete stuk als dat de 3D-prints van een bepaald harnas kunnen zijn.” En zijn favoriete spel in de serie? Hoewel het werd geboren in hetzelfde jaar dat de game voor het eerst werd uitgebracht, is het The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Je kunt hem zelfs zien kijken naar E3 in 2016, terwijl hij nog op de universiteit zat, hem kwaad maakte Adem van het wild Voorafgaand aan de release van maart 2017:

Het lijkt erop dat toen Allen terugkwam bij de Brooklyn Nets (verhandeld met Cleveland in januari 2021) en het personeel eerst contact opnam met singles-spelers voor verzoeken om geluidseffecten – het in de NBA heel gewoon was om iets na een emmer te spelen, en Mario Muntgeluiden zijn in de hele competitie gespeeld voor jaar– Het kostte me ongeveer 10 seconden om de perfecte foto te maken. Kort en schattig, zei Allen.

Het was zijn verzoek om het icoon Zelda Er wordt een “geheim” geluidseffect afgespeeld, het effect dat je hoort elke keer dat je een puzzel oplost of een verborgen gebied ontdekt. Het is een optie die wordt gevolgd naar Cleveland, en je kunt het horen in die highlight-clip hieronder (als het niet automatisch op de juiste positie voor je wordt afgespeeld, heb je het rond 3:01 nodig)


NBA 2K22: Kotaku-recensie

Afbeelding van het artikel met de titel NBA-speler krijgt Zelda-geluid elke keer dat hij scoort

Ik kan dat niet meer. Dit is het jaar dat NBA 2K Verander me in een grappenmaker.

Voor alle duidelijkheid, vulgariteit in de game van dit jaar is niets de nieuwe. Er is hier niets dat oude fans van de serie een dubbele opname zou maken met uitpuilende cartoonogen of die tekens. NBA 2K22 Als iets – dat in de leegte is gesprongen – uniek schuldig is. Dit is het ding met de druppel die de rug van de kameel breekt. Degene die het uiteindelijk runt, ziet er niet zo heel anders uit dan de druppel die ervoor kwam.

READ  Het Pokemon Sword and Shield-lek wekt speculatie op over de release van zijn derde DLC dit jaar
Written By
More from Aubrey Mason
Vervolg op Galaga Gaplus pew-pew in Arcade Archives op Switch, PS4
De derde star trek van de Galaxian-serie. Veel fans van videogames kennen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *