De nieuwe Bevredigende treinongelukken zien eruit als een absoluut bloedbad

Bevredigende update 5 zal later deze maand beschikbaar zijn in de bètatak van de game, en in tegenstelling tot eerdere versies, zal deze update zich minder richten op nieuwe productiegebouwen en meer op het uitbreiden van de kernbouwopties. De ontwikkelaars houden veel details achter voor de openbare release, maar we weten één ding zeker: we hebben een aantal indrukwekkend rampzalige treinwrakken.

Update 5 brengt treinsignalen die je kunt gebruiken om de rijtijd van je treinen te beheren. Natuurlijk zal een slechte vertraging ervoor zorgen dat treinen met elkaar in botsing komen, en zoals je in de onderstaande trailer kunt zien, is het een geweldige showcase van voertuigbloedbaden. Het is gewoon… het is prachtig.

Je zult Update 5 op 26 oktober in de bètatak zien aankomen en de volledige versie zal naar verwachting ongeveer een maand later op live servers verschijnen. De ontwikkelaars hebben enkele andere functies afgebroken die eerder in de update zaten Blog berichten, maar kortom, je kunt een lading nieuwe cosmetische bouwstenen verwachten, de mogelijkheid om snel en eenvoudig te schakelen tussen vergelijkbare objecttypen en een eenvoudigere manier om funderingen te bouwen.

Maar ik ben hier alleen voor het treinongeluk.

Voor meer sandbox-spellen kunt u zoeken, u kunt deze link volgen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “bevredigende nieuwe treinongelukken zien eruit als een bloedbad”, “type”: “news”, “category”: “satisfactory”}, “user” ” : {“ loginstatus ”: false},” game “: {“ publisher “:” Coffee Stain Publishing “,” genre “:” Indie “,” title “:” Bevredigend “,” genres “:[“Indie”,”Strategy Gamer”,”Simulation”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Dit item 2 is in wezen Portal 3

De tijd vliegt vooruit, en binnenkort zullen we allemaal stof zijn. Portal...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *