De nieuwe exclusieve Xbox Series X is blijkbaar gelekt voorafgaand aan de onthulling van de E3

Een nieuwe exclusieve Xbox Series X-console is blijkbaar gelekt voorafgaand aan wat de E3-onthulling zou moeten zijn. Terwijl PlayStation is begonnen met het overzetten van zijn games naar de pc, investeert het niet echt in de pc-gameruimte. En Nintendo zeker niet. Xbox wel. Daarom zou het geen verrassing moeten zijn dat Xbox blijkbaar een nieuw 4x-strategiespel financiert van de maker beschaving. Als dit project bekend in de oren klinkt, komt dat omdat er geruchten over circuleren onder de naam “Project Indus”. Volgens deze geruchten werkt Oxide Games aan de game, wat ons bij vandaag brengt.

De nieuwe vacature van Oxide Games geeft aan dat het samenwerkt met een first-party uitgever aan zijn nieuwe game. Wat een first-party publisher is, zegt de vacature niet, maar stelt specifiek dat sollicitanten Xbox Live SDK/GDK-ontwikkelingservaring moeten hebben. Het zei niets vergelijkbaars met PlayStation of Nintendo.

De vacature luidt: “Oxide Games werkt aan een nieuwe AAA IP-game met een first-party uitgever en we zijn op zoek naar een ervaren netwerkingenieur om zich bij ons aan te sluiten.” “Je werkt samen met het team om een ​​infrastructuur te bouwen die vele aspecten van rijke aanwezigheid, matchmaking en communicatie ondersteunt. De ideale kandidaat is ervaren, gemotiveerd en werkt graag aan de nieuwste motortechnologie.”

Er staat niets in de vacaturelijst dat suggereert dat de game op E3 ​​zal worden onthuld, maar dat is wat eerdere geruchten over het project beweerden. Dat gezegd hebbende, neem dit met een korreltje zout. De stippen beginnen te verbinden, maar niets hier is officieel. In de tussentijd, voor meer Xbox-dekking – inclusief het laatste nieuws over Xbox Series X | S, Xbox One en Xbox Game Pass – klik hier.

READ  Voeg meer dan 500 GB aan opslagruimte toe aan je Xbox voor slechts $ 139

Written By
More from Vanessa Hale
Skyrim Anniversary Edition onthult 10 enorme jaren gratis content!
Aan het begin van de Xbox- en Bethesda-gameshow van juni 2021 kondigde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *