De nieuwe Inazuma-puzzels van Genshin Impact zijn verrassend uitdagend

Illustratie van verschillende personages uit Inazuma, waaronder Raiden Shogun, Yae Miko, Kazuha, Kokomi en Ayaka.

afbeelding: miHoYo

Het is eindelijk gebeurd. voor het eerst daarna Bijna een jaar spelen Jinshin-effectDe nieuwe Tsurumi Island-update dwong me om op YouTube naar een puzzeloplossing te zoeken. En de moeilijkheid van de nieuwe puzzel staat niet op zichzelf. Of je nu een fan bent van puzzels of gewoon een beetje wiki’s tegenkomt, bijna iedereen kan het erover eens zijn. JinshinOpen wereld content is aanzienlijk uitdagender geworden. Jongens, ik haat het.

De Inazuma-district Het kwam beschikbaar in juli met Jinshin-effect‘s Grote update 2.0, waarmee spelers van een bepaalde avonturier in volgorde en niveau het verhaal kunnen voltooien om naar de eilanden Narukami, Kanazuka en Yashiori te reizen. Terwijl de puzzels in de vorige gebieden van Mondstadt en Liyue vrij veel op elkaar leken, introduceerde Inazuma nieuwe uitdagingen die je vragen om objecten in een bepaalde volgorde te raken of te draaien, of elektrische objecten te gebruiken om een ​​circuit te voltooien. De Nieuwe patch 2.2 “Into the Perilous Fog Labyrinth” Het dwong spelers zelfs om verplichte puzzels te voltooien als onderdeel van het masterplan.

Ik ben niet tegen het idee van moeilijke puzzels, maar ze zouden een tijd en plaats moeten hebben. Ik vond Liyue’s draaiende platforms prima omdat het zich afspeelde in geïsoleerde puzzelkamers. Maar als ik een open wereld verken, wil ik niet meer dan 10 minuten nodig hebben om één puzzel op te lossen. Als ik er in die tijd niet achter kom, ga ik verder en zoek ik naar meer middelen om te oogsten.

Dit betekent dat mijn kaart nu vol staat met onvoltooide puzzels en beperkte inhoud. Er zijn hele reeksen voor minderjarigen (Jinshinkerkers) en speurtochten die ik niet heb voltooid omdat ik geen zin heb om naar YouTube te gaan. Ik zal een uur lang naar oplossingen zoeken als ik een torenverdedigingsspel speel zoals Arknights. maar Jinshin? nee. Ik word zo afgeleid door de inhoud dat het volume van mijn geest het niet blokkeert.

Deze gebieden bevatten extra puzzels en dienen als snelle reispunten. Ik probeer het meestal zo snel mogelijk te openen, zodat ik niet over de kaart hoef te rennen. Het enige probleem is dat ik de puzzels voor de ingang moet afmaken om binnen te komen. Blijkbaar ben ik niet de enige speler die het nog niet heeft ontgrendeld. RIP voor snel reizen:

De buit komt ook niet overeen met de benodigde inspanning. Paleisdomeinen lagen overal verspreid JinshinDe wereld heeft spelers altijd beloond met een premium munt voor het voltooien van hun hersenkrakers. Eenvoudige puzzels in eerdere gebieden leverden vaak bescheiden beloningen op, die goed waren voor de tijd en moeite. Maar de moeilijkere puzzels van de Inazuma-regio bieden meestal dezelfde matte buit. Sommige spelers zijn tevreden met het feit dat ze een echt bekwame puzzeloplosser zijn. Ik ben niet die persoon. Ik heb een hele grote wortel nodig, en een paar gewone wapenertsen of iets dat het gewoon niet snijdt.

Volgende gebied in Jinshin-effect Het is Sumeru die wordt geregeerd door de god van de wijsheid. Als Sumeru moeilijkere puzzels had dan Inazuma, zouden we misschien net zoveel tijd besteden aan het kijken naar YouTube-oplossingen als in het eigenlijke spel.

READ  Maak je geen zorgen, de "All Stars 3D"-versie van Super Mario 64 zal waarschijnlijk nog steeds de definitieve versie zijn
Written By
More from Aubrey Mason
Het nieuwste evenement in World of Warcraft geeft Torghast een spookachtig tintje
Shadowlands Het vindt plaats in de Death Realms en spelers moeten de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *