De nieuwe Judgement-trailer biedt een breakout-game van 30 fps op PS5 en Xbox Series X.

SEGA’s nieuwe trailer voor re-uitspraak op PlayStation 5 en Xbox Series X toont flexibele framesnelheden.

Oordeel van 2019 door Yakuza studio krijgt later deze maand een nieuwe release van de volgende generatie, met een volledige framesnelheid van 60 fps op zowel PS5- als Xbox Series S / X-consoles. Verwacht echter geen grote upgrades zoals het volgen van beelden van Rays. er is alleen een grafische instelling – geen keuze tussen hoge FPS of HD.

SEGA is enigszins vaag en zegt dat Judgement “verbeterde beelden” heeft op beide apparaten, maar recensenten merken op dat het verlichtingssysteem drastisch is verbeterd in het hele spel. SEGA verpakt ook alle DLC-inhoud in de volgende generatie-versie.

Het vonnis is nu beschikbaar op PS5, Xbox Series X / S en Stadia. Hier is meer informatie:

Judgement maakt gebruik van nieuwe apparaten met verbeterde beelden met 60 frames per seconde met verbeterde laadtijden en omvat alle eerder uitgebrachte downloadbare content op deze drie platforms.

Judgement werd door Hollywood Reporter geprezen voor “Beste misdaaddrama niet op tv” en werd oorspronkelijk uitgebracht op PlayStation 4 in 2019. Het herschreven arrest markeert de komst van het gewaagde verhaal op Xbox en Stadia.

Judgement is een actiethriller die spelers in de schoenen plaatst van Takayuki Yagami, een in ongenade gevallen advocaat die een meedogenloze priv├ędetective is geworden, terwijl hij het mysterie ontdekt achter een schokkende reeks moorden. Samen met zijn voormalige partner Yazuka Masaharu Kaito moet Yagami zich een weg banen door Kamurocho’s geheime misdaad om de waarheid te achterhalen – hoe pijnlijk die ook mag zijn.

Naast taal neemt Judgement de klassieke kenmerken van de Yakuza-serie door Yagami’s ogen. Fans zullen slopende straatgevechten, leuke side-quests met de lokale bevolking en komische pauzes leren kennen met minigames. Het vonnis komt naar voren met de nadruk op onderzoekende gameplay die verdachten opspoort en aanwijzingen onthult terwijl Yagami de dunne lijn van gerechtigheid bewandelt in een wereld van corruptie. Vol spannende verhaallijnen, filmische gevechten en een intense cast van personages, Judgement houdt alle aspirant-detectives op hun hoede.

READ  Cyberpunk 2077 Custom Xbox Series X ziet er beter uit dan het echte ding
Written By
More from Vanessa Hale

Double Fine is niet geïnteresseerd in het maken van een Banjo-Kazooie-spel

De Xbox-gemeenschap heeft door de jaren heen de hoop weten vast te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *