De nieuwe privacyverklaring van Apple stelt dat Thanos niet meer bestaat

Nieuwe Apple TV Transparantie van het volgen van applicaties De functie in iOS 14.5 lijkt geen moeilijk concept te zijn om te begrijpen; Voorlopige schattingen geven aan Tot 96 procent van de gebruikers bevindt zich in de Verenigde Staten Ze maken van de gelegenheid gebruik om tegen hun apps te zeggen: “Nee, je kunt het niet online volgen.” Nu doet Apple ook mee met een volledige advertentiecampagne, een campagne die van de functie een verkoopargument voor de iPhone maakt en zijn zelfpromotiebod versterkt. Als enige technologiebedrijf dat u kunt vertrouwen. En als je het mij vraagt, is zijn nieuwe “Bijgehouden” advertentiepositie perfect.

Geef het gewoon een kijkje hierboven. Wie wil niet dat advertentietrackers in Thanos-stof veranderen? Geen wonder dat Google dat is Denk goed na over het volgen van de stappen van Apple Met zijn eigen anti-tracking-functie.

Critici noemen deze bewegingen Het zal internet duurder maken En het kan mogelijk kleine bedrijven schaden, en ze werken hun apps bij om u ervoor te waarschuwen – plus het idee De advertenties zijn mogelijk minder relevant Als u het abonnement opzegt. Maar dat is moeilijk te verkopen in vergelijking met de privacyproblemen die er tegenwoordig zijn, en het is moeilijk om het idee van Apple te tegenspreken Gebruikers moeten voor zichzelf kiezen. Het bedrijf ging ook van start Privacy “Voedingsetiketten” Eind vorig jaar.

READ  Apple TV + verwerft een "sciencefiction-drama in de rechtszaal" over een dodelijke robotpop

Vertel het Apple de rand Dat zijn advertentieplatform en apps gebruikers niet volgen en dat de prompt voor transparantie van app-tracking ook van toepassing is op zijn apps.

Written By
More from Lesley Curry

Astria Ascending werd in 2021 in het Westen gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Beste dorpelingen zullen worden vrijgelaten Nieuw aangekondigd, RPG ontwikkeld door Artisan Studios...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *