De nieuwe remake-opties van Last Of Us Part 1 laten zien waarom we de game nodig hebben

De promotionele kunst voor het eerste deel van Last Of Us bevat schetsen die zijn gemodelleerd naar de illustraties van Ellie en Joel.

afbeelding: Sony / Stoute hond

De lekken gaan verder met De laatsten van ons, deel één, maar raak niet verstrikt in het idee dat je misschien verwend wordt door een spel dat je al hebt gespeeld en dat nog niet is veranderd. Dit is echt gaaf. Er worden screenshots getoond van de toegankelijkheidsfuncties van de game, met basisopties die zeker niet beschikbaar waren in het origineel, noch in de mod van 2014. We kunnen bespreken of het nodig is om oude, populaire games nieuw leven in te blazen zoals we willen, maar het lijdt geen twijfel dat het maken van de game speelbaar Voor meer mensen is het een overwinning voor iedereen.

De laatsten van ons, deel één Het is een aankomende PlayStation 5-exclusive. Het is een uitgebreide remake van de originele PlayStation 3-titel uit 2013. De game werd vervolgens in 2014 geremasterd voor de PlayStation 4, maar deze remake is een complete remake, volgens de studio, en heeft tot nu toe een geschiedenis van opmerkelijke lekken gehad, van Voorlopige onthulling tijdens het Summer Games Festival van dit jaarnaar mij Screenshots en video’s van de game verspreiden zich naar Twitter en YouTube. Als een game die nog niet zo lang geleden uitkwam en $ 70 volledig in rekening brengt zonder de originele multiplayer (hoewel er een aparte multiplayer-game is in de laatste van ons‘Een wereld van Naughty Dog op de weg), dat was het ook Intens discussieonderwerpmet veel Vraagt ​​​​u zich af of het ooit zou moeten bestaan.

Sony / Playstation

De laatste lekken hebben betrekking op de nieuwe toegankelijkheidsopties in de aankomende nieuwe versie. Gespot door een gebruiker op Twitter Informatie over de stoute hond Het werd voor het eerst gemeld Chronicle-videogamesEn de Met de nieuwe versie kun je de moeilijkheidsgraad van gevechten aanpassen, met opties voor audio-aanwijzingen in gevechten en aanpassingen aan het AI-gedrag van de vijand, zoals het uitschakelen van hun vermogen om je te omringen, hun algehele nauwkeurigheid te verminderen, enz. Er is ook een “puzzel overslaan-optie” en interessante gezichtsveldinstellingen. Screenshots onthullen ook hulp bij ‘traversal’ en ‘navigation’ Mijn stem Beschrijvingen. Allemaal dingen geweldig.

Maar ik ben benieuwd naar de optie “puzzel overslaan”. Zoals veel moderne spellen de laatste van ons Het is een mix van verschillende genres: het is een actie-avonturenspel voor derden, ook een overlevingsspel en een traditioneel lineair verhaalspel, en er zijn een aantal reeksen waardoor je als puzzels door vuilnisbakken en trappen beweegt. Zullen de personages de stukken automatisch door de omgeving verplaatsen? Zal er een “fade to black” -sprong zijn voor hele kamers?

GIF: Sony / Stoute hond / Kotaku

The audio description feature was also previewed in a recent video from Sony. Titled “The Last Of Us Part I Rebuilt for PS5.” A little past the half-way mark of the 10-minute video, game director Matthew Gallant describes the remake as “the first PlayStation game that has audio description built into the cinematics.” You can hear the feature describing a scene where Ellie and Joel kill some time in an empty apartment. This is fantastic stuff. Truly.

Accessibility features should be standard. Period. End of story. While I’m tempted to praise Naughty Dog for including this, and their efforts are appreciated, this is something we should expect to see in all games. And it’s made even easier by having large studios like Naughty Dog set standards. When I spoke with indie developer Clarris Cyarron about her team’s work on blunderaarsToegangs- en inhoudsoptiesEn de Ze verwees specifiek naar hem Ons laatste deel 2 Als maatstaf waarnaar ze verwezen bij het maken van geweldige game-inhoud en toegankelijkheidsfuncties. Het kan me niet schelen om terug te komen? de laatste van ons Opnieuw alleen, maar het is geweldig om te weten dat anderen het voor het eerst met minder limieten kunnen gebruiken en dat andere ontwikkelaars een nieuwe standaard zullen volgen.

Update 23-07-22, 16:15 ET: Er is een fout opgetreden in het oorspronkelijke verhaal bij het verwijzen naar een specifieke toegankelijkheidsfunctie. Het is bijgewerkt om de juiste terminologie weer te geven.

READ  Xbox Games with Gold Maart 2022 Gameslijst: MX vs ATV Alive, Another Sight
More from Madison Garrett
Weinig waar voor je geld
Met meer nieuwe games en oude klassiekers zijn er genoeg games om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *