De nieuwe RPG gebaseerd op de manga van de maker van Dragon Ball ziet er geweldig uit

De nieuwe RPG gebaseerd op de manga van de maker van Dragon Ball ziet er geweldig uit

Zandgrond Het trok onverwachts mijn aandacht na de onthulling deze zomer, en sindsdien wacht ik op meer nieuws over de komende RPG. Sand Land, ontwikkeld door ILCA en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment, de koning onder de JRPG’s, is ronduit spannend. De nieuwe game is geïnspireerd op de gelijknamige manga van Akira Toriyama. Als je niet weet wie Toriyama is: hij is de maker van Dragon Ball en is vrijwel een god onder toegewijde mangalezers.

Terwijl Sand Land een kunststijl heeft die doet denken aan Dragon Ball, heeft de komende RPG zijn eigen unieke verhaal en cast van eigenzinnige personages. Je speelt als hoofdrolspeler Beëlzebub, een kwaadaardige prins, terwijl hij een mythisch woestijngebied verkent dat wordt bewoond door demonische demonen en mensen met een tekort aan water. Beëlzebub wordt vergezeld door een team van heldhaftige buitenbeentjes, die hem onderweg vergezellen op zijn actievolle avontuur.

De game heeft zojuist zijn eerste ontwikkelaarsdagboek gekregen, waarin de producer van de game, Keishu Minami, de ins en outs van Sand Land bespreekt. In deze eerste video verkent Minami de vijanden en voertuigen van het spel. Voertuigen vormen een belangrijk onderdeel van de gameplay, vooral als je tegenover grotere vijanden staat. Het lijkt erop dat we van alles zullen profiteren, zoals gevechtsrobots, motorfietsen, tanks en hovercrafts, om een ​​voordeel te behalen.

We kunnen onze voertuigen aanpassen aan onze speelstijl door de motoren, primaire en secundaire wapens, het onderstel en meer te veranderen. De boze prins is ook alleen sterk. Afgezien van voertuiggevechten zegt de ontwikkelaar dat “Beelzebub combo’s kan koppelen aan normale aanvallen, of vaardigheden kan activeren om verschillende krachtige technieken te gebruiken.” Naarmate je vordert, wordt de vaardighedenboom van Beëlzebub ontgrendeld en zal het aantal beschikbare vaardigheden toenemen.

READ  Chatlogboek voor pc-gamers Aflevering 3: Wat is een goed ontwerpspel?

Je moet je aan voertuigen houden als je geen mensen tegenkomt. De ontwikkelaar raadt aan om voertuigen tegen grotere vijanden te gebruiken om ‘onder gelijke voorwaarden te vechten’. Ik kan niet wachten om meer van de gevechten te zien en hoop meer te lezen in toekomstige dagboeken. Persoonlijk zou ik zeggen dat Sand Land tot nu toe zeker een vermogensniveau van meer dan 9000 zal hebben. Als u akkoord gaat, kunt u het spel nu aan uw verlanglijst toevoegen stoom Om op de hoogte te blijven.

Als je geïnteresseerd bent in de esthetiek van de mangastijl, maar niet weet wat je nog meer met dezelfde soort kunst kunt spelen, kijk dan eens naar enkele van onze favoriete anime-spellen die er zijn. Als alternatief kun je onze verzameling van de beste JRPG’s op pc bekijken voor vergelijkbare rollenspellen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *