De nieuwe, snel te koppelen draadloze oordopjes van Audio-Technica kosten slechts $ 79

Audiotechniek Ze hebben een nieuw model draadloze oordopjes uitgebracht die je aan je boodschappenlijstje voor de feestdagen kunt toevoegen als je op zoek bent naar een paar dat minder dan $ 100 kost. De ATH-SQ1TW, die sinds eind vorig jaar beschikbaar is in Japan en andere Aziatische regio’s, kost je $ 79 in de VS. Het heeft ingebouwde aanraaksensorbedieningen waarmee u het afspelen van muziek of het aannemen van oproepen kunt regelen zonder uw telefoon te gebruiken. De stembegeleidingsfunctie van het model vertelt u ook het resterende batterijniveau, de koppelingsstatus en andere informatie zonder dat u het gekoppelde apparaat hoeft te controleren.

Over koppelen gesproken, het model ondersteunt ook Google Fast Pair voor eenvoudige verbinding met Android-telefoons via Bluetooth. De ATH-SQ1TW heeft 5,8 mm-drivers en kan tot zes en een half uur continu worden gebruikt op een volledige lading. Hij heeft geen noise cancelling, maar als je om veiligheidsredenen meer omgevingsgeluid wilt binnenlaten, bijvoorbeeld tijdens het wandelen of joggen buiten, dan biedt hij twee mogelijkheden. U kunt de single-ear-modus activeren om slechts één oortelefoon te gebruiken of profiteren van de hoorfunctie van de oortelefoon.

Audio-Technica gaf het basismodel een vierkant ontwerp en bracht het uit in zes verschillende kleuren: zoethout/zwart, witte popcorn, bosbes, karamel, lolly en roze/bruine cupcake. dat het nu beschikbaar Via staatswinkels.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Nee, Cyberpunk 2077 heeft geen 56GB Day One-patch op PS4, PS5
Written By
More from Lesley Curry

Amazon Echo-speaker krijgt belangrijke update

Amazon zal zijn plug-in updaten Echo-luidsprekers Met het open source-platform Matter later...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *