De nieuwste bèta van Apple lost de verwarring in de macromodus van de iPhone 13 Pro op

De nieuwste bètaversie van iOS 15.2 van Apple maakt de macromodus van de iPhone 13 Pro eenvoudig door een knop toe te voegen waarmee je hem aan en uit kunt zetten (via 9to5Mac). Het pictogram, dat eruitziet als een kleine bloem, verschijnt wanneer je dicht genoeg bij een object bent om een ​​macrofoto te maken en laat je gemakkelijk schakelen tussen het in- en uitschakelen van de automatische macromodus zonder dat je naar de instellingen hoeft te gaan.

een Video van ZolloTech Laat zien hoe de functie momenteel werkt in iOS 15.2 beta 2: Als je Auto Macro uitschakelt, verschijnt er een knop als je ergens dichtbij komt. Als u erop klikt, lijkt Auto Macro in feite opnieuw te starten en uw telefoon schakelt over naar de macromodus. Als u nogmaals op de knop klikt, wordt de automatische macro uitgeschakeld en keert u terug naar de gewone camera.

Links: knop om naar de macromodus te gaan. Rechts: de macromodus is uitgeschakeld.

Toen de iPhone 13 werd gelanceerd, zeiden sommige recensenten dat het automatisch overschakelen naar de macromodus vervelend kon zijn, omdat de telefoon van lens wisselde zonder aan te tonen dat de verandering in de gebruikersinterface had plaatsgevonden (de lensindicator verandert niet van 1x naar 0,5x omdat het meestal wel). Apple heeft het opgelost Door het invoeren van toggle (Instellingen > Camera > Auto Macro) waarmee u de automatische omschakeling kunt uitschakelen, maar dat maakte het een beetje ingewikkeld. Gewoon overschakelen naar de ultragroothoekcamera en dichter bij uw onderwerp komen, zal andere resultaten opleveren dan in de macromodus Macro-effect volledig herhalenJe zult ook handmatig moeten inzoomen tot 0,9x.

De verandering in 15.2 beta 2 maakt het eenvoudig. Als je er niet aan wilt denken, kun je Auto Macro aan laten staan, en je iPhone 13 Pro maakt een macrofoto als je dicht genoeg bij een object bent. Als je de voorkeur geeft aan meer nauwkeurige controle of een schakelaar wilt vinden, kun je de automatische macro uitschakelen, maar heb je nog steeds gemakkelijk toegang tot de modus als je wilt met de knop die verschijnt wanneer de telefoon denkt dat je een macro probeert te maken.

READ  Pixel-screenshots zijn nu in wezen instant-9to5Google

Hoewel dit is hoe het systeem vanaf het begin had moeten werken, is het goed om te zien dat het eindelijk zijn weg vindt naar telefoons. We hopen dat deze fix hetzelfde blijft tijdens het bètaproces en deel uitmaakt van de definitieve 15.2-release.

Written By
More from Lesley Curry
Noobs zouden dit nieuwe gaming-woordenboek van PlayStation moeten omarmen
afbeelding: Roman Kosolapov (aandelenstrijd) Ik ben ervan overtuigd dat console- en pc-games...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *