De nieuwste update van Medieval Dynasty brengt belangrijke verbeteringen aan Xbox Game Pass

De nieuwste update van Medieval Dynasty brengt belangrijke verbeteringen aan Xbox Game Pass

Wanneer middeleeuwse dynastie aangekomen als onderdeel van Xbox Game Pass-opstelling in oktober 2022Helaas Sommige spelers waren teleurgesteld over de prestaties van 30 fps (samen met een paar andere problemen), maar de nieuwste update van de game heeft een aantal belangrijke verbeteringen op dit gebied geïntroduceerd, met een geheel nieuwe prestatie-optie met de mogelijkheid om 60 fps te halen.

Als onderdeel van Medieval Dynasty Patch 1.4.1.4 wordt een nieuwe prestatiemodus gestart in 1440p (dynamische resolutie), 60 fps Op Xbox Series X en 1080p (ook dynamische resolutie), 60 fps Op Xbox-serie S.

Dit zijn de verbeteringen voor Xbox Series X | S toegevoegd als onderdeel van de patch:


  • Instellingen voor prestatiemodus (in het gedeelte ‘Afbeeldingen’ van Instellingen)
  • Aparte instellingen voor PC Game Pass en XSX Game Pass (zou moeten helpen bij afspeelproblemen)
  • OPGELOST: het herstellen van de standaard besturingsinstellingen zorgt ervoor dat de sprint en hurken om door te gaan in plaats van te schakelen
  • OPGELOST: Lage fps bij het lopen met zaklamp (XSS)

Andere nieuwe verbeteringen in Correctie middeleeuwse dynastie 1.4.1.4 Voeg enkele upgrades toe aan hoe hekken en wegen zijn aangelegd, de mogelijkheid om in te storten terwijl je iets in de lucht raakt, en een breed scala aan reparaties en upgrades.

Wat betreft de zorgen over de kleine tekstgrootte in de middeleeuwse dynastie, het ontwikkelingsteam bevestigde dat het probleem in behandeling is, hoewel ze nog niets kunnen beloven. Fingers crossed voor een relatief close fix!

Hoe vond je Medieval Dynasty tot nu toe op Xbox Game Pass? Vertel het ons in de reacties hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *