De nieuwste Xbox Alpha-release voegt meer waarschuwingen toe die je laten weten of games een schijf nodig hebben om te spelen

Microsoft laat hem vrij De nieuwste versie van de Alpha-build voor Xbox Insiders. Het buildnummer is dit keer 2208.220722-2000. Deze update brengt extra waarschuwingen in het gedeelte Mijn games en apps en lost problemen op met Discord Voice en lokale talen op je systeem. Volgens de release-opmerkingen is deze update op 25 juli om 14.00 uur PT beschikbaar gesteld en wordt deze op 26 juli om 3.00 uur PT verplicht voor installatie.

De belangrijkste nieuwe functie in deze update zijn extra waarschuwingsbadges in het gedeelte Mijn games en apps. De badges vertellen je welke games je hebt geïnstalleerd waarvoor je geen licentie hebt, en voor welke games je een schijf moet plaatsen voordat je ze kunt spelen. Deze functie zou je een paar onnodige klikken moeten besparen om erachter te komen dat je om de een of andere reden een game niet kunt spelen.

De update wordt ook geleverd met twee fixes. De eerste lost een probleem op waarbij gebruikers hun accounts niet konden koppelen aan Discord Voice via de mobiele Discord-app. Hoewel de functie moet worden opgelost, wil Microsoft dat je feedback meldt als je nog steeds problemen ondervindt. Een andere oplossing zorgt ervoor dat taalkeuzes correct worden weergegeven in de hele console.

Als je je afvraagt ​​hoe je deze Alpha-builds op Xbox kunt ontvangen, is het antwoord dat je dit alleen kunt doen als je je een weg baant door de Xbox Insider-afleveringen. De Alpha-aflevering is het vierde niveau op Xbox Insiders, je moet eerst je een weg banen door Omega, Delta en Beta, die allemaal voor iedereen toegankelijk zijn, mits je aan bepaalde vereisten voldoet. Afleveringen Alpha en Alpha Skip-Ahead zijn alleen beschikbaar op uitnodiging, dus je zult waarschijnlijk goede feedback moeten geven om mee te doen. U kunt meer lezen op Veelgestelde vragen over Xbox Insiders.

READ  Halo Xbox 360-services verdwijnen in december 2021

Written By
More from Vanessa Hale
Alle Xbox-games met muis- en toetsenbordondersteuning
Foto: Hallo op Twitter Modernisering: Een recente update aan deze lijst heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *