De nieuwste Xbox-update brengt een 4K-console, meer ’s nachts en meer

Microsoft’s oktober-update voor de Xbox Series X bevat de langverwachte overgang naar een native 4K-console. Eerder heeft de systeemsoftware 1080p geüpgraded naar 4K, waarmee enthousiastelingen, waaronder velen die voor hen werken, de randZe was niet helemaal tevreden.

Nu kun je eindeloos staren naar een echte 4K-tv en je afvragen wat je kunt spelen of kijken terwijl de tijd verstrijkt.

Het nieuwe 4K-dashboard in de X-serie zal onder meer een duidelijkere interface bieden.
Foto: Microsoft

Oktober update Het voegt een paar andere Quality of Life-functies toe aan zowel de Series X als de Series S, waaronder een nieuwe nachtmodus waarmee je de toon van het scherm naar wens kunt aanpassen, misschien om het voor de ogen gemakkelijker te maken wanneer het licht laag wordt, of als je bent gevoelig voor heldere schermen. Microsoft zegt dat de instellingen voor de nachtmodus op de Xbox op het hele systeem werken, inclusief apps en games, maar het heeft geen invloed op de prestaties en je voorkeuren hebben geen invloed op hoe schermafbeeldingen of gameclips worden weergegeven. U kunt ook een schema instellen voor wanneer u de functie wilt in- en uitschakelen, of instellen op het ritme van zonsopgang en zonsondergang.

Microsoft Xbox Series X-interface.

Je kunt de helderheid en de hoeveelheid blauw licht op het scherm aanpassen.
Foto: Microsoft

In verband daarmee zijn er nieuwe toegankelijkheidsfuncties waarmee je de helderheid van het licht in het midden van je Xbox draadloze controller kunt aanpassen, evenals het licht dat op je console schijnt.

Ten slotte voegt Microsoft het menu Snelle instellingen toe aan het Xbox Guide-venster dat verschijnt wanneer u op de Xbox-knop op uw controller drukt. Het bedrijf zegt dat je “snel van toegankelijkheidsfuncties kunt wisselen zonder de game of app te verlaten”.

READ  FFXIV downloaden in 2024 (Steam, PC, PS5, Xbox) - Destructoid

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *