De Ninja Gaiden Master Collection is beschikbaar op pc, Xbox, PS4 en Switch

– Reclame –

Team Ninja en uitgever KOEI Tecmo Ze kondigden Ninja Gaiden: Master Collection voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch aan. Het komt op 10 juni.

De collectie bevat drie hoofdtitels; Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge plus alle eerder uitgebrachte DLC-content, inclusief de mogelijkheid om als meerdere personages uit de serie te spelen. De groep is echter alleen voor één speler, aangezien alle online items uit deze versie zijn verwijderd.

“NINJA GAIDEN is een van de grootste en belangrijkste titels voor het merk Team NINJA, maar we hebben de titel van de serie niet op de huidige generatie platforms kunnen uitbrengen, dus ik ben erg blij dat ik hem in dit trilogie-formaat kan uitbrengen, ”Zegt NINJA-teamleider, Yosuke Hayashi. “Als je van uitdagende actiespellen houdt, hopen we dat je het probeert.”

Om de aankondiging van de Master Collection te vieren, kondigde Team Ninja een crossover-evenement aan voor eigenaars van Nioh 2 en Nioh 2 Complete Edition en spelers kunnen de hoes voor “Dragon Ninja” downloaden om er Ryu Hayabusa, de kampioen van Ninja Gaiden, van te maken.

Lees ook | Hoe je gratis UC wint in PUBG Mobile

READ  Met Xbox Game Pass kunnen gebruikers aankomende games vooraf installeren met de Xbox-update van november 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Nuttige details voor thuisvoetbalwedstrijden van Marshall dit seizoen

Verhaallinks 25 augustus 2020 HUNTINGTON, W.Va. – Een plan ingediend door de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *