De officiële afbeelding van seizoen 6 van Fortnite is per ongeluk gelekt op Xbox

De onofficiële lekken zijn leuk, maar er is niets zo spannends als het af en toe posten van officiële inhoud. We hebben het een paar keer zien gebeuren Het is een elektronisch spelDe datum en het laatste lek zijn geen uitzondering. Xbox is blijkbaar gepost door een grote fout Het is een elektronisch spel Hoofdstuk 2 – Seizoen 6 vroege foto, die fans een verleidelijke kijk geeft op het seizoen dat slechts een paar dagen verwijderd is.

De afbeelding zelf onthult niet veel – het is de Battle Bus en Het is een elektronisch spel Logo. Spelers zijn echter gebiologeerd door de gescheurde gele en oranje strepen op de achtergrond, die verwijzen naar het thema van volgend seizoen. Volgens de vertrouwde game-leksite HYPEX verscheen het beeld al vroeg op Xbox.

Ondanks zijn milde aard, is de foto een sexy lek vanwege hoe weinig we weten over wat er in seizoen 6 zal komen. Epic heeft dit keer een strakke dekmantel gehouden en de lekken waren tot nu toe meer dan wilde speculatie zonder een duidelijk verhaal of onderwerp.

Wat we het meeste weten over het aankomende zesde seizoen van de game, komt van Epic zelf, dat onlangs een aantal details publiceerde over hoe het huidige seizoen zal eindigen en het volgende seizoen zal beginnen. Vanaf 16 maart beleven spelers hun eerste singles-game Het is een elektronisch spel Verhalend spel.

Epic heeft ook beloofd dat fans binnenkort het meest “filmische” evenement van de game tot nu toe zullen zien – hoewel het onduidelijk is of het zal plaatsvinden op 15 maart, de laatste dag van seizoen 5, of op 16 maart, de eerste dag van seizoen 6.. Volgens het jargon van Epic lijkt het erop dat de actie volgend seizoen waarschijnlijk van start gaat.

READ  15 PS4-, Xbox One- en pc-games om dit weekend gratis te spelen

Written By
More from Vanessa Hale

De cache op je Xbox One-console wissen

Ondervindt uw Xbox One onverwachte crashes, vervelende bevriezingen of onverklaarbare vertragingen –...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *