De PS2 Cult Classic keert in februari terug met een nieuwe PS5-game

De PS2 Cult Classic keert in februari terug met een nieuwe PS5-game

De PS2-klassieker keert in februari terug met een nieuwe PS5-game. De PS2 is om verschillende redenen de best verkochte PlayStation-console tot nu toe. Het grootste is dat velen het voornamelijk als dvd-speler kochten, maar het had ook een van de grootste bibliotheken aller tijden. Helaas zijn veel games en series van deze generatie lange tijd inactief geweest, incl fantasie, Maar niet voor lang meer.

Dat maakte de Japanse studio Cosmo Machia deze week bekend Fantavisie 202X voor zowel PS5 als PlayStation VR 2. Helaas is er momenteel geen woord over een PS4-versie. Wat wel vermeld staat, is de releasedatum. Volgens Cosmo Machia wordt de game wereldwijd – digitaal – uitgebracht op 22 februari 2023.

inbeelden, dat aanvankelijk op PlayStation 2 werd uitgebracht, keert in 2023 terug op PlayStation 5″, luidt een officiële teaser van de eerder genoemde ontwikkelaar. Zeer eenvoudige regels, en als je het eenmaal onder de knie hebt, is het spel verslavender dan je je kunt voorstellen! Het is een artistieke mix van actie, schieten, strategie en puzzels! “

Voor wie het niet weet: inbeelden Het is ontwikkeld door de voormalige in-house studio van PlayStation, Japan Studio, en uitgegeven door Sony. Voor zover we kunnen nagaan heeft Sony echter geen rol in de terugkeer. Vermoedelijk betekent dit dat het niet de rechten op de serie heeft, maar op dit moment kunnen we dat niet bevestigen, en het feit dat het exclusief voor PlayStation is, zou ons anders kunnen vertellen.

Uitgebracht in 2000 als exclusieve PS2 voordat het in 2003 op mobiele apparaten werd uitgebracht, scoorde de game slechts 72 op Metacritic en bracht de wereld commercieel niet op de hoogte, maar het wordt algemeen beschouwd als een klassieker, net als veel nichegames. PlayStation uitgebracht in deze periode.

READ  De chef van Barcelona spreekt zijn vertrouwen uit in het herondertekeningscontract van Messi met het team

Voor meer PlayStation-dekking – inclusief niet alleen het laatste PS5-nieuws, geruchten en lekken, maar ook de nieuwste PS4-verhalen – klik hier of bekijk de relevante en actuele links hieronder:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *