De PS5 Beta van morgen is een goede reden om Final Fantasy XIV te betreden

een vogel.

een vogel.
Een screenshot​ Square Enix

gefascineerd door Hoeveel houden de spelers van Final Fantasy XIV Maar weet u niet zeker hoe u moet beginnen? De open bètaversie van de game voor PlayStation 5 begint morgen en belooft scherpere graphics, snellere framesnelheden en kortere laadtijden dan de PlayStation 4-versie. Dit is allemaal een pluspunt. Royale gratis proefversie Maakt deze week een goed moment om kennis te maken met de immens populaire MMO.

De PS5-versie van de Final Fantasy XIV Het trekt me weer aan om de game op een geheel nieuwe manier te ervaren. Jarenlang heb ik de consoleversie van de online RPG van Square Enix vermeden. Ten eerste maak ik me zorgen over de vaardigheden en mogelijkheden van behendigheidsspellen met deze gameconsole in plaats van het betrouwbare toetsenbord. Ten tweede zijn de consoleversies van de MMORPG pc-games altijd modderig en traag geweest. naar mij De PlayStation Blog-post van vandaag over de PS5-bètaDeze nieuwe versie werkt echter met een resolutie van 1440p en 60 frames per seconde, wat cool en snel is. Ik ben ook een fan van de razendsnelle laadtijden waar Square Enix over opschepte, en ik ben geïntrigeerd door de tactiele feedback van de DualSense-controller voor de ritstappen en montagehandelingen. Wie weet, misschien is het tijd voor mij om te stoppen met het bespotten van Free Company-vrienden die op de console spelen en de gamepad zelf aan te zetten?

Bestaande PS4-spelers krijgen gratis toegang tot de proefversie, net als nieuwe spelers die zich hebben aangemeld voor de gratis proefversie, waardoor ze toegang hebben tot de volledige game en Op weg naar de hemel Uitbreiding, waardoor ze ongehinderd van 1 naar 60 kunnen nivelleren. Daarna moet je een exemplaar van de game kopen, maar je voortgang van de proefversie wacht op je als je dat doet.

READ  Nintendo onthult nieuwe mijlpalen voor Switch Online en Nintendo-accounts
More from Madison Garrett

Extra schooldistricten besluiten fans te ontvangen voor voetbalwedstrijden

Vrijdagavond is het de eerste keer dat twee districten fans ontvangen; Hampton...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *