De releasedatum van de Elder Scrolls 6 is zelfs nog verder gemeld

The Elder Scrolls 6 De releasedatum zou verder kunnen zijn dan we dachten. We weten dat Bethesda de volgende dag niet zal lanceren Oude rollen De game binnenkort. Niet alleen de fans hebben het zo druk Sheikh Scrolls online, Maar Bethesda Game Studios – het team dat het maakt – moet het nog uitbrengen Starfield eerste. Volgens eerdere geruchten en rapporten, Starfield Het is gepland om ergens tussen dit jaar en volgend jaar te lanceren. Volgens een nieuw rapport is deze tijdlijn echter onnauwkeurig. En als dit nieuwe rapport klopt, betekent dat The Elder Scrolls 6 Het is ook verder dan de meeste geruchten en rapporten suggereren.

Op Twitter lekte het uit Anton Logvinov – Hij was de eerste die dit lekte Horizon Zero Dawn Het kwam naar mijn computer, een rapport dat destijds fel werd betwist – Starfield We waren niet negen tot vierentwintig maanden uit elkaar, maar drie tot vier jaar verwijderd.

Nu, Luzhinov zegt geen woord The Elder Scrolls 6, Maar we weten dat Bethesda Game Studios het zal uitbrengen Starfield Ten eerste, en zo als Starfield Dit betekent verre van wat eerder werd gedacht The Elder Scrolls 6 Verder dan eerder werd gedacht.

Zoals opgemerkt, wordt dit rapport eenvoudig weerlegd door de aantijgingen die bij hem zijn ingediend, wat mogelijk neerkwam op een aanval tegen hem. Echter, zoals opgemerkt, toen Logvinov de claim over Horizon Zero Dawn Toen ik op mijn computer kwam, werd het ook weerlegd.

Neem dit nu allemaal met een korreltje zout. Niet alleen is alles hier variërend van informeel tot speculatief, het botst ook met eerdere geruchten en rapporten. Tot nu toe zijn Bethesda en haar PR-team moeder gebleven over het rapport. Het is onwaarschijnlijk dat Bethesda die stilte zal doorbreken, maar als dat het geval is, zullen we het verhaal bijwerken met wat het te zeggen heeft.

READ  Meer details aangekondigd PlayStation 5: regiovrije games en streaming

Voor meer dekking op StarfieldEn de The Elder Scrolls 6, En alles met betrekking tot de games – inclusief alle recente geruchten, rapporten, lekken en speculatie – klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Aubrey Mason

Black Ops Cold War-speler behaalde de eerste plaats zonder een enkele kill

De lanceringsdatum van de 2021 Call of Duty League-campagne nadert, maar vóór...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *