De releasedatum van de Rainbow Six-extractie is blijkbaar onthuld

Het lijkt erop dat Ubisoft de releasedatum van de aankomende co-op shooter heeft onthuld regenboog zes extract. afstand De vertraging die eerder dit jaar optradUbisoft ging eerder alleen zo ver om te zeggen dat de nieuwste inzending in de langlopende franchise in januari 2022 zal worden uitgebracht. Dankzij een nieuwe update op de officiële Ubisoft-website lijkt het er nu echter op dat we de exacte datum weten in welke maand het spel zal aankomen.

De afgelopen dagen lijkt het erop dat Ubisoft een bestand heeft bijgewerkt Blogpost die eerder deze zomer werd gedeeld en die een vertraging aan het licht bracht regenboog zes extract. In plaats van alleen maar te blijven bevestigen dat de game in januari 2022 zal aankomen, vermeldde het schrijven het nu regenboog zes extract Het zal specifiek op 20 januari in de winkelrekken liggen. ”regenboog zes extract Komt naar Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Ubisoft Store op Windows-pc, Stadia op 20 januari: “In de blog staat duidelijk. Op dit moment heeft Ubisoft de aandacht niet getrokken tot deze releasedatum als het juist is, dus het is een beetje moeilijk om weet wat u in deze situatie moet doen.

Gezien hoe snel januari 2022 nadert, zou het voor Ubisoft logisch zijn om de lanceringsdatum aan te kondigen regenboog zes extract In de zeer nabije toekomst. Als zodanig is de kans groot dat deze gelekte datum uiteindelijk juist zal blijken te zijn. Dit geldt vooral als je bedenkt dat de manier waarop het “lek” werd gedaan via de Ubisoft-website was.

READ  Sony heeft 10 miljoen PS5-consoles verkocht

Naar alle waarschijnlijkheid zouden we hierover de komende dagen meer opheldering moeten krijgen van Ubisoft. Houd daarom onze berichtgeving in de gaten Hier op ComicBook.com We houden u op de hoogte over deze kwestie naarmate we meer te weten komen.

Ben je van plan om op te halen regenboog zes extract Wanneer wordt het volgend jaar gelanceerd? Of wacht je eerst om meer te zien van hoe de game er in actie uitziet? Laat het me weten in de reacties of sla me op Twitter op Betrouwbaar.

[H/T VGC]

Written By
More from Aubrey Mason
Epic Games Store voegt gratis Ancient Cloud Game Platform Antstream Arcade toe
De Epic Games Store is het bepalende platform voor pc-games geworden en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *