De Sims 4 mod voegt een ‘Royals Pack’ toe dat wordt geleverd met vooraf gebouwde eigenschappen

A De Sims 4 voegt verschillende koninklijke families en huizen toe aan een van de beste games van het leven, en brengt het eerdere werk van de makers terug van De Sims 3 naar De Sims 4 die binnenkort gratis wordt. je game, kun je nu De Sims 4 mod downloaden, en een van hen heeft ook een geschreven achtergrondverhaal.

De Sims 4 mod “Royals Pack” is ontwikkeld door Jupiter en voegt twee koninklijke families toe aan het spel, Bartonia-Cwik en Buckinghams. Beide worden ook geleverd met vooraf gebouwd eigendom, samen met De Sims 4 DLC Word Beroemd, dat gaat over beroemdheden en biedt tal van kleding, huishoudelijke artikelen en meer.

Jupiter zegt: “Ik kan in de toekomst extra inhoud toevoegen of er een volwaardige mod van maken, maar geniet tot die tijd gewoon van de koninklijke inhoud :)”

Jupiter heeft ook de De Sims Wiki-pagina bewerkt over de koninklijke familie van Bartonia-Cwik, waar de familie-eenheid eigenlijk is gebaseerd op een krantenhuwelijk in De Sims 3. Je kunt meer te weten komen over de oorsprong van de familie en koninklijke bezittingen, als een of andere Sims-fantraditie is je steegje begraven.

Er zijn zeven personages in De Sims 4 mod over drie generaties, en ze hebben een moeilijkheidsgraad van zes, waarbij Simdollars 41200 bereiken. Je kunt koninklijke families vinden De Sims 4 mod Nexus wijzigensamen met alle informatie die je nodig hebt om de mod op je computer uit te voeren.

Als je meer uit het gratis spelen van De Sims 4 wilt halen, kunnen we je helpen, want we hebben een lijst met de beste Sims 4-mods en zelfs een lijst met de beste Sims 4 geslachtsmods, als je je een beetje voelt riskant.

READ  Het aantal gelijktijdige Babylon's Fall-spelers op pc is deze week gedaald tot slechts één

Written By
More from Max Mcgee
Android-games op pc zijn beter speelbaar met ChromeOS-overlay
Het afgelopen jaar is er enorm veel moeite gedaan om Android-games op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *