De Star Wars: Knights of the Old Republic-film is naar verluidt gepauzeerd

De Star Wars: Knights of the Old Republic-film is naar verluidt gepauzeerd

toekomstige ontwikkeling Star Wars: Ridders van de Oude Republiek PS5 en pc remake op pauze, naar mij Bloomberg. De technisch directeur en de ontwerpdirecteur van de game werden eerder deze maand ook ontslagen nadat het ontwikkelingsteam een ​​demo van de game aan Lucasfilm en Sony had aangeboden.

De Ridders van de Oude Republiek (Couture) Een remake werd voor het eerst aangekondigd tijdens Sony’s grote herfstshow afgelopen septemberMaar de ontwikkelaar is eigendom van Aspyr Media door Embracer GroupHet heeft nog geen tijdsbestek voor de release van de titel gedeeld. De nieuwe versie is al drie jaar in ontwikkeling en hoewel het oorspronkelijke plan was om de game tegen het einde van 2022 uit te brengen, is het “realistische doel” nu 2025, Bloomberg rapporten.

Sabre Interactive, een andere studio van de Embracer-groep, Het helpt ook bij de ontwikkelingEn de Bloomberg Hij zegt dat “sommigen in Aspyr geloven” Sabre het kan overnemen. Aspyr, Embracer Group en Sony hebben niet direct gereageerd op een verzoek om commentaar.

terwijl het origineel Couture Aspyr, uitgebracht in 2003 en ontwikkeld door BioWare, is redelijk bekend met het spel en het vervolg, omdat het aan poorten van beide heeft gewerkt. een deel van het origineel Couture Ryan Treadwell van Aspyr schreef dat het team ook betrokken is bij de remake In een PlayStation-blogpost. De game zal exclusief PS5 zijn wanneer deze wordt gelanceerd.

De Couture De remake is slechts een van de vele geweldige star Wars De spellen zijn nu in ontwikkeling. Respawn voor EA is Werken aan een vervolg op Serieus: gevallen dingQuantic Dream maakt een spel Telefoongesprek Star Wars: Eclipseterwijl nieuwe studio Amy Hennig een bestand ontwikkelt “Het originele verhaal in de legendarische star Wars heelal. “

READ  Maak je klaar voor beter kussen in de "grote" Baldur's Gate 3-update van volgende week

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *