De strategische RPG Songs of Conquest legt een routekaart vast voor de laatste maanden van Early Access

De strategische RPG Songs of Conquest legt een routekaart vast voor de laatste maanden van Early Access

VeroveringsliederenDe ontwikkelaars hebben een roadmap opgesteld voor 2023, die het ergens dit najaar van de huidige early access-status naar versie 1.0 zal brengen. Onderweg krijgt de strategische RPG een ultieme kaarteditor, nieuwe kaarten, campagnes, eenheden, een coöp-schermutselingsmodus en regelmatige AI-verbeteringen.

De belangrijkste toevoegingen zijn die van twee nieuwe campagnes: Barony Of Loth, die naar verwachting in het voorjaar arriveert, en de Barya-campagne, die naar verwachting in het najaar van start gaat. Dit brengt het campagnetotaal van de game op vier. Songs Of Conquest krijgt dit jaar een nieuwe “Battlegrounds”-modus, waarmee spelers het beheer van het koninkrijk en het bouwen van delen van het spel kunnen overslaan, ten gunste van turn-based gevechten.

Ontwikkelaars Lavapotion hoopt ook de levensduur van het spel te verlengen via een generator voor willekeurige kaarten en door de kaarteditor te blijven verbeteren, zodat spelers hun eigen campagnes kunnen maken.

“Nu willen we benadrukken dat dit een levend document is”, zegt LavaPushin. Aan het einde van het stappenplan. “Dingen kunnen gaandeweg aan het plan worden toegevoegd, maar de vermelde dingen zijn de belangrijkste elementen voor een volledige release.”

Songs Of Conquest is zo mooi om naar te kijken dat ik wanhopig wil dat het goed is. Volgens de zonde is het al zo, zoals ik erin schreef Openingsnummers Early Access Review. Ik ben opgewonden om het het hele jaar door naar zijn definitieve vorm te zien groeien.

READ  Eid-tip van Shah Rukh Khan: 'Geef jezelf een knuffel'

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *