De Terraria-ontwikkelaar heeft de Stadia-versie geannuleerd na het sluiten van het Google-account

Constructor Terraria Geannuleerde game-ontwikkeling voor Google Stadia Na een periode van drie weken zoals het was Onverklaarbaar gesloten vanuit al zijn Google-accounts.

Andrew Spinks stelde begin maandag het ultimatum, nadat hij sinds YouTube geen reactie van Google had ontvangen Medio januari van zijn account verbannen. De sluiting kostte Spinks ook toegang tot apps die het op Google Stadia had gekocht, waarbij de gegevens die het in de Google Drive had opgeslagen, werden gewist en het Gmail-account dat het al meer dan 15 jaar had gebruikt, werd beëindigd.

Spinks zei dat het dit rond 16 januari onder de aandacht van Google bracht, en het bedrijf heeft sindsdien niets anders gedaan dan me een oplossing te bieden. Het officiële account van het spel op Twitter Probeer het probleem onder de aandacht van YouTube te brengen In januari, blijkbaar zonder hulp.

Twee dagen geleden, Fans merken op dat Terraria Google Stadia beoordeeld en releasedatum van Europees PEGI-ratingbureau. Het enige officiële woord dat Terraria Het was in de maak voor het streamingplatform en de aankondiging van de annulering van Spinks kwam maandag.

Polygon nam contact op met een vertegenwoordiger van Google Stadia om op de situatie te reageren, inclusief een uitleg waarom Spinks zijn accounts überhaupt had geblokkeerd.

Terraria Het was een van de spellen die beschikbaar was bij Google Google Play Pass gelanceerd, De Android-versie van Apple Arcade, in de herfst van 2019. TerrariaGepost door 505 Games, Het is nog steeds beschikbaar in de Google Play Store.

Op 1 februari maakte Google dat bekend De Stadia Games and Entertainment Development Studio is gesloten, Waarbij Stadia wordt overgelaten als een gamingplatform van derden. Stadia werd gelanceerd in november 2019. Momenteel zijn er ongeveer 140 games beschikbaar voor service.

READ  Terry Bogard heeft The King of Fighters 15 aangekondigd als het laatste lid van Team Fatal Fury
Written By
More from Lesley Curry
Microsoft had een geheim Windows XP-thema waardoor het op een Mac leek
Microsoft heeft een geheim Windows XP-thema gemaakt waardoor het besturingssysteem meer op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *