De toelatingskaart voor het Oil India Junior Assistant Program is uitgegeven; Hier is hoe te downloaden

Oil India Limited (OIL) heeft de toegangskaart uitgegeven voor de werving van Junior Assistant. Geregistreerde kandidaten kunnen hun zaaltickets downloaden van de officiële website oil-india.com met behulp van hun gebruikersnaam en wachtwoord.

Oil Clerk wordt aangeworven om 120 vacatures in te vullen voor Junior Assistant in Oil, Field HQ, Doligan. Deze functie houdt in dat je werkt aan offshore / externe oliefaciliteiten in de productie- en exploratiegebieden van Assam en Arunachal Pradesh.

Stappen om de toegangskaart te downloaden

  1. Bezoek de officiële website oil-india.com
  2. Klik op de hoofdpagina op het tabblad Vacatures.
  3. Klik nu op “Download Access Card” tegen het downloaden van de Access Card voor postcode JAC12021 (Reclame nr. HRAQ/REC-WP-B/2021-02 op 07/01/2021).
  4. Voer uw inloggegevens in en verzend
  5. Download het zaalticket en maak een kopie voor toekomstig gebruik

Hier is de directe link om de toegangskaart te downloaden.

selectie procedure

Het selectieproces moet bestaan ​​uit een computergebaseerde test (CBT) met kwalificatiecijfers van minimaal 40%. Het examen bestaat uit vragen in MCQ-formaat en bevat vragen om de vereiste vaardigheden, d.w.z. vaardigheid in MS Office, te testen. De definitieve selectie wordt alleen op verdienste gemaakt op basis van scores die zijn verkregen in de computergebaseerde test (CBT).

READ  jee main: JEE Main 2023: Examentoelatingskaart vrijgegeven op 31 januari, 1 februari; Hier leest u hoe u het kunt downloaden
Written By
More from Eda Greene
Euro 2020 analyse: Zwitserland vs Turkije
De laatste ronde in Groep A van Euro 2020 begon zondagavond, met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *