De transfobe tirade van Jordan Peterson is nu een puur gouden videogame

Zwevend hoofd van Jordan Peterson spuwt onzin voor het Crash Bandicoot-wormgat.

Voorheen “de beroemdste Canadese denker” genoemd Vice Nieuws en “The Guardian van het Patriarchaat” door New Yorkse tijdenEn de vlees poppen Jordan Peterson is nu teruggebracht tot het maken van lange YouTube-video’s waarin wordt geklaagd over het feit dat hij van Twitter is gegooid omdat hij dubbelklikt op anti-transgender-opmerkingen. Tragisch nieuws voor het patriarchaat, maar perfect voer voor enkele echte videogamememes.

ik zal niet respecteren dark webDe scène van de recente annulering door zijn autopsie, behalve dat de voormalige professor van de Universiteit van Toronto een aantal echt aanstootgevende onzin heeft getweet, daarvoor van Twitter werd geschorst en vervolgens op YouTube zei dat hij liever zou sterven dan de tweet te verwijderen. De video is 14 minuten lang en is in massa geproduceerd, ondanks dat hij bijna uitsluitend bestaat uit de man die ooit maandenlang weigerde iets anders dan rundvlees te eten en schreeuwde als een Batman-schurk over de servicevoorwaarden van Twitter.

Afgezien van haatzaaiende uitlatingen, was het kamp hoog, en sociale media hebben dienovereenkomstig gereageerd, waarbij de bijzonder dwaze delen werden doorbroken waarin Peterson eruitziet als een FMV-antagonist uit de late jaren 90 en het remixt met populaire videogamescènes. Specifiek het deel waar hij 100 procent op een niet-extreme manier zei: “Boven jou, maak de ethici wakker, we zullen zien wie wie annuleert!”

Command and Conquer: Red Alert 3Tim Curry was de meest voor de hand liggende analoog. maar past zich aan metalen apparatuurEn de halveringstijden zelfs Remedie controle Het kwam snel in de mix.

Maar mijn favoriet heeft niets te maken met videogames. Het was in plaats daarvan een klassieker van het genre.

Doet Peterson Kermit de Kikker na of doet Kermit de Kikker Peterson na? Wie zegt.

Natuurlijk, terwijl het segment “we zullen zien wie wie annuleert” op Twitter explodeerde, was het niet eens het meest belachelijke deel van Peterson’s tirade. “Als mij wordt gevraagd toe te geven dat mijn tweet de regels van Twitter heeft geschonden – welke regels zijn jullie klootzakken?!” Huil als een Canadese Waluigi Elders in de video.

In de woorden van Tim Heidecker, Wat een gek.

READ  RBI Baseball 21 keert in maart terug naar Xbox, PlayStation en Switch
Written By
More from Aubrey Mason
Epic Games Store voegt gratis Ancient Cloud Game Platform Antstream Arcade toe
De Epic Games Store is het bepalende platform voor pc-games geworden en...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *