De twee slimme manieren van Rudy Ford leiden de weg voor de nieuwe Nickel Packers

Ford, die in het spel kwam met slechts één INT-carrière, gaf beide opties 34 yards terug en profiteerde van de twee Green Bay-aanvallen op twee productie-TD-motoren.

De 14 afhaalpunten van de Packers in het tweede kwartaal komen eigenlijk overeen met hun afhaalpunten tijdens de eerste negen wedstrijden van het reguliere seizoen samen.

“(Het is) echt leuk,” zei Savage. “Alleen omdat hij is als… Rudy, het is moeilijk om hem aan het lachen te maken.” “Dus, nadat hij vocale bezwaren heeft, zijn we allemaal in zijn gezicht, we pakken hem op. Gewoon hem zien glimlachen en hem zien genieten is een heel goed gevoel.”

Het was ook een productieve avond voor Savage. De veiligheid van het vierde jaar had een seizoenshoogte van acht tackles met een pass-afbuiging, terwijl de aanval van Savage in het derde kwartaal Prescott dwong om Kenny Clark’s zak in te gaan.

Toen het vierde kwart begon, viel de verdediging van de Packers stil. Preston Smith zette Prescott onder druk in een onvolledige pre-packers-campagne om het spel gelijk te trekken.

Toen de wedstrijd op het spel stond, sloot de verdediging de deur door een drie-en-out te forceren in minder dan twee minuten en vervolgens de Cowboys in overwerk tegen te houden bij de 35-yard-lijn van de Packers.

De laatste verdedigingsstand werd vierde en derde, met ervaren linebacker Garan Reed die een hit sloeg op Prescott om een ​​pass te breken die bedoeld was om Tony Pollard terug te rennen.

Het is een weliswaar moeilijke week geweest voor de verdediging van Packers. Naast Stokes verloor Green Bay ook zijn honkbalaanvoerder Rashan Garry van het seizoen aan een knieblessure die hij vorige week opliep bij zijn nederlaag in Detroit.

Maar zoals zondag bewees, heeft de verdediging van Packers nog genoeg trucs in petto en zijn weinig bekende spelmakers in staat om de uitdaging aan te gaan.

“We speelden over het hele veld, dus het kostte ons allemaal”, zei Ford. “Het is zo goed om te zien dat verschillende spelers op verschillende posities kunnen spelen. Maar het is altijd goed om te blijven groeien. Het was goed om te zien dat de verschillende teamgenoten bleven spelen.”

kantelen en gaan: Toen de Packers-aanval de bal in de verlenging pakte, zorgden Allen Lazard en Mason Crosby ervoor dat de bal niet terugkwam bij de Cowboys.

In de derde en derde plaats nam de ervaren ontvanger een schuine streep door de quarterback Aaron Rodgers om 36 yards te verdienen aan de Dallas 20-yard streak.

Nadat het traject van 5 meter van Aaron Jones veranderde in een langere pick-up na een strafschop met gezichtsmasker op Dante Fowler, maakte Crosby een wedstrijdwinnend velddoelpunt van 28 meter om de Packers hun eerste overwinning te bezorgen sinds zijn velddoelpunt van 31 meter in de spel. Overwinning 27-24 in overwerk op New England vorige maand.