De uitgever van PUBG maakt een nieuw spel op basis van een reeks Koreaanse fantasieromans

Het bedrijf dat nu eigenaar is van PlayerUnknown’s Battlegrounds, Krafton, werkt aan een nieuw spel gebaseerd op de populaire Koreaanse fantasieroman-serie The Bird That Drinks Tears. Hoewel er niet veel informatie is over hoe de game er zelf uit zou zien, riep Krafton de hulp in van een Hollywood-conceptartiest om de look en feel van de game te creëren.

Krafton’s plannen, genaamd The Windless Project, voor The Bird That Drinks Tears reiken verder dan een enkel spel – ze zijn gericht op het creëren van een “grotere multimediafranchise” gebaseerd op intellectueel eigendom. De romans spelen zich af in een aparte Koreaanse fictieve wereld vol mythische wezens zoals dokkaebi (soms gedacht dat het een ‘Koreaanse goblin’ of de ziel van de natuur is) en naga’s, en de personages leren de populaire Koreaanse worstelstijl in ssireum.

Kunstenaar Ian McKeej, die Star Wars-personages en franchises zoals Harry Potter en The Avengers heeft geconceptualiseerd, werkt samen met Krafton om het rijk van romanschrijver Yeong-do Lee te visualiseren. Een vroeg kunstwerk toont een houten constructie die hoog op een stenen toren boven de woestijn is gebouwd, met een hoog platform dat zich aan één kant uitstrekt.

Het kan een liftpunt zijn waar voorraden van onderaf worden opgehaald, of misschien een dok voor vliegende wezens of luchtschepen.

Hoe dan ook, het is een suggestieve scène – de voorgrond toont een aantal oude en gescheurde spandoeken die aan palen in het zand zijn vastgemaakt, en de wind veegt het zand dat de grond bedekt.

McCage zegt dat hij “vereerd” is om de personages van Lee en zijn wereld te helpen visualiseren, en om de aandacht van het publiek over de hele wereld naar de romans te trekken.

READ  Call of Duty: Black Ops Cold War Beta-systeemvereisten voor pc, download

Hoewel PUBG altijd relatief verankerd is in de huidige tijd, hebben sommige van de andere Krafton-games een veel meer fantasierijke oriëntatie: er is een gratis MMORPG Tera om te spelen en RPG Mistover, die het soort Darkest Dungeon-anime heeft waar hij naar uitkijkt. aan – zij.

Een releasedatum voor Project Windless is nog niet vastgesteld, maar onze lijst met de beste Battle Royale-games kan helpen de tijd te doden totdat we meer horen van wat Krafton van plan is.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Pubg-uitgever maakt nieuwe game op basis van Koreaanse fantasy-fictiereeksen”, “type”: “post”, “category”: “playerunknowns-battlegrounds “”}, “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Bluehole, Inc.”, “genre”: “Survival”, “title”: “PlayerUnknown u2019s Battlegrounds” , Soorten:[“Survival”,”FPS”,”Early Access”,”esports”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Marvel’s Avengers sterft al op pc en heeft nog steeds geen crossplay

Marvel’s Avengers is niet de grote hit waar Square Enix en Crystal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *