De verbinding met de Xbox draadloze controller moet worden stopgezet

(Pocket-lint) – De nieuwste systeemupdate voor Xbox Series X en Xbox Series S voegde niet alleen compatibiliteit toe met de aankomende Xbox Wireless Headset en selectievakjes voor Auto HDR en FPS Boost, maar loste ook een probleem op dat beide consoles plaagde sinds de lancering.

In sommige games – met name Assassin’s Creed Valhalla – wordt de nieuwste draadloze Xbox-console willekeurig losgekoppeld en weigert hij opnieuw verbinding te maken, waarbij vaak moet worden afgesloten en opnieuw moet worden opgestart.

Het is geen bug die we eerder zijn tegengekomen op de Xbox One S of Xbox One X, en het ziet er exclusief uit voor de nieuwe consoleversie, de nieuwe Xbox-consoles of beide.

Nu is het opgelost, hoera!

Naast het einde van het probleem, zul je nu een nieuwe optie zien wanneer “Beheer game en add-ons” is geselecteerd voor een game in je bibliotheek. Onder “Compatibiliteitsopties” kun je Auto HDR en FPS Boost in- of uitschakelen in games die een van beide ondersteunen.

Sommigen geven de voorkeur aan het originele kleurengamma en contrastinstellingen voor oudere games, dus de mogelijkheid om Auto HDR uit te schakelen zou zeer welkom zijn, denken we.

FPS Boost is momenteel alleen beschikbaar in een paar games. Binnenkort zullen er meer aan de lijst worden toegevoegd.

Geschreven door Rick Henderson.

READ  Koop Gamestop-deals op Xbox, PS4, Nintendo en meer
Written By
More from Vanessa Hale

De Ninja Gaiden Master Collection is beschikbaar op pc, Xbox, PS4 en Switch

– Reclame – Team Ninja en uitgever KOEI Tecmo Ze kondigden Ninja...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *