De Victoria 3 wordt misschien in mei aangekondigd

Paradox Interactive is net afgesloten ‘Ironie van binnenuitHet gebeurde op Twitch, in samenwerking met MIX’s Game Dev Direct. We hebben al advertenties ontvangen voor Crusader Kings 3, Stellaris en zelfs Surviving Mars, maar de uitgever van strategiespellen begon dit jaar met het aankondigen van hun plannen voor PDXCon.

PDXCon is een fan die elk jaar gastbedrijven bij elkaar brengt, hoewel de huidige wereldwijde gezondheidscrises fysieke bijeenkomsten over het algemeen erg moeilijk hebben gemaakt. Het evenemententeam van Paradox heeft dit jaar besloten dat ze in mei alleen een gratis digitaal evenement zullen organiseren, genaamd PDXCon Remixed.

Net als bij eerdere face-to-face-evenementen, zullen er nieuwe aankondigingen, paneldiscussies en perssessies zijn om de lijst van 2021 in meer detail te bekijken. Paradox-CEO Ebba Ljungerud maakte geen details bekend, maar bevestigde wel dat er een aankondiging komt over een nieuwe game van Paradox Development Studios. Voor degenen die het niet weten, dit is de belangrijkste studio achter grote strategiespellen zoals Stellaris en Imperator: Rome. Dat klopt, het is een advertentie!

Victoria 3? Victoria 3.

Het zou ook Europa Universalis 5 kunnen zijn, aangezien dit de volgende release in de rij zou zijn als we kijken naar de release-ranglijst voor de vorige generatie grote strategiespellen. Stellaris 2 zou vreemd kunnen zijn; Deze game heeft een aantal belangrijke veranderingen ondergaan en sommigen hebben misschien behoefte aan een aanvulling om de huidige staat te verzoenen met de oude ontwerpopties.

Of we kunnen naar een nieuw IP-adres kijken – Imperator: Rome uitgebracht in 2019 en het is veel te hard, maar het verkoopt goed genoeg om het ontwikkelingsteam eraan te laten werken, en de nieuwste update 2.0 heeft het echt een tweede leven gegeven. Victoria 3 is de huidige meme-applicatie.

READ  De bibliotheek van Bethesda komt naar de Xbox Game Pass op console en pc

Verwant: Zes wedstrijden te spelen terwijl we wachten op Victoria 3

Wat het ook is, we vinden het tijdens PDXCon Remixed over twee maanden, 21-23 mei 2021.

Written By
More from Max Mcgee

19 dingen die mogelijk zijn nu Microsoft eigenaar is van Bethesda

Op 21 september Microsoft kocht ZeniMax Media, de houdstermaatschappij achter Bethesda, voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *