De volgende Stardew Valley-update is gemaakt voor spaarders

Er komt een nieuwe update voor Stardew Valley, die is ontworpen voor fans en makers van Stardew mod. Game-maker Eric Baron heeft onofficieel aangekondigd Twitter In antwoord op een vraag van RetroBoyYTBruh met de vraag of fans nieuwe updates kunnen verwachten en of Haunted Chocolatier op enigerlei wijze verbonden is met Stardew Valley. RetroBoy vroeg naar twee toekomstige updates en Barron heeft al bevestigd dat het werkt op zowel Stardew 1.6 als Stardew 1.7, hoewel wat ze kunnen bevatten nog steeds een beetje duister is.

“1) 1.6, ja. Maar het is vooral een mod-gerichte update (maakt het leven van mods gemakkelijker).” “Er zal wat nieuwe inhoud zijn, maar het zal niet enorm zijn. 1.7? Wie weet.

2) Ja, maar ik heb niet precies besloten hoe diep de verbinding is. Ik wil dat Haunted Chocolatier een eigen identiteit krijgt.”

De mod-scene in Stardew Valley is al gezond en levendig, met elke week tientallen nieuwe mods aan NexusMods. Deze variëren van texture-packs en nieuwe personageafbeeldingen tot uitgebreide inhoudsupdates, zoals Solid Foundations, een mod-platform waar makers hun eigen creaties kunnen toevoegen om het spel te verbeteren.

We hebben eerder Bulk Handling uitgelicht, een aanpassing die niet meer wordt gebruikt door productmakers, maar kort na de lancering van Solid Foundations verschenen er ook andere pakketten, waaronder een die een vage glans aan uw gebouwen toevoegt.

Of je kunt Sebastian gewoon converteren naar Estinien uit Final Fantasy XIVNatuurlijk kan je dat.

Kortom, als Barone het bewerken gemakkelijker maakt voor makers, lijkt de deur te openen naar meer creatieve cycli in levenssimulatie, en dat is iets om enthousiast over te worden.

READ  Apex Legends-fans hebben moeite om te spelen nu servers over de hele wereld niet beschikbaar zijn

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met mods, is onze verzameling van de beste Stardew Valley-mods een goede plek om te beginnen, en we zijn een beetje een voorstander van de Animal Crossing-mod die de inboorlingen van de vallei een beetje vriendelijker maakt.

Written By
More from Max Mcgee
Bord omhoog! Deze zomer komt er een pc-versie
| Yogacast Games en indie-ontwikkelaar It’s Happening zullen hun volgende game uitbrengen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *