De volledige Shrek kan worden gedownload vanaf Wallpaper Engine Steam Workshop

Wallpaper Engine is een van de meest populaire hulpprogramma’s die beschikbaar zijn via Steam. Het is een tool waarmee je geanimeerde of interactieve bureaubladachtergronden kunt gebruiken en door de community gemaakte achtergronden kunt downloaden van Steam Workshop. Ik kocht het in het weekend omdat ik me verveelde.

Een van de eerste maatschappelijke achtergronden die je hebt gevonden? Shrek-film in zijn geheel.

Beschikbaar op Steam Workshop, getiteld De hele Shrek-film maar dan op Wallpaper Engine​ Het wordt 5 keer beoordeeld, begint met 342 recensies en downloadt 92 MB.

Ik bekijk het momenteel op mijn andere account terwijl ik dit bericht schrijf. Het werkt. Het lijkt op de hele film, geluid en zo. Het werkt met de iCue LED-lampjes voor mijn Corsair-toetsenbord, dus ze veranderen van kleur naarmate de film verandert.

De nadelen zijn dat het van lage kwaliteit is – 92 MB is natuurlijk niet veel, ondanks recente vorderingen op het gebied van videocompressie. Het stopt ook wanneer ik een venster erboven maximaliseer en er geen bedieningselementen voor terug- of vooruitspoelen zijn. Ik herinner je eraan: het is een bestand bureaubladachtergrond​ Wallpaper Engine is in de eerste plaats ontworpen voor korte, repetitieve video’s waarbij de bedieningselementen niet nodig zijn.

Zijn aanwezigheid op Steam Workshop is ook duidelijk een inbreuk op het auteursrecht. Ook niet erg recent, aangezien het bestand sinds 19 december 2020 te downloaden is. Het is niet ongebruikelijk dat een mod de intellectuele eigendomsrechten van anderen gebruikt, maar het komt zelden voor dat ze een film perfect direct beschikbaar maken. Kijkbare vorm.

READ  Hoe laat kun je PAC-MAN 99 downloaden en spelen op Switch?

Voor alle duidelijkheid: ik vind dit erg grappig. Het is ook een heel vermakelijke manier om de film te zien. Ik geniet ervan te weten dat Shrek daar weer is, onder de open ramen, wachtend op het hervatten van de volgende keer dat ik op minimaliseren druk na het voltooien van een taak.

Nu ben ik meer benieuwd wat er tussen de meer dan een miljoen andere wallpapers die in de workshop beschikbaar zijn, ligt, hoewel het er tot nu toe uitziet dat 99,9999% van hen gewoon anime-meisjesfoto’s zijn.

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *