De winkelvermelding van Resident Evil Village verwijst naar “Resident Evil Re: Verse” -inhoud.

De multiplayer-functie van Resident Evil Village ging vorige week volgens geruchten, na een update – er werd naar verwezen in SteamDB – Die de Steam Multiplayer Store-tag heeft toegevoegd. Hoewel op dit moment nog niet is bevestigd dat de aankomende pc-game multiplayer zal bevatten, is er weer een nieuwe hint verschenen die aangeeft dat het mogelijk een kopie hiervan bevat.

Freelance-ontwikkelaar Edward_Outcast heeft het ook op Twitter gezien, beide Resident Evil Regular Village En de Winkelpagina’s van de Deluxe Edition Op Humble verwijst het naar iets genaamd “Resident Evil Re: Verse” – dit wordt vermeld als opgenomen naast het horrorspel zelf. Zoals je kunt zien in de onderstaande schermafbeelding, staat op de pagina: “Details van de operationele periode van Resident Evil Re: Verse, inclusief de aanvang van de beschikbaarheid en mogelijke aankondigingen met betrekking tot het einde van de dienst, zijn te vinden op de officiële website.”

De verstrekte link gaat naar Prof. De Resident Evil Reverse-pagina op de Capcom-website, Maar het geeft momenteel aan dat het bestand niet aanwezig is tijdens het compileren. Hmm.

De bescheiden pagina’s bevatten bovendien een opmerking die kopers van games adviseert: “Afhankelijk van wanneer je Resident Evil Village hebt gekocht, is Resident Evil Re: Verse mogelijk niet echt beschikbaar en / of kan de titel in de toekomst op andere manieren beschikbaar komen.”

Deze bieden niets in de weg van details over hoe de inhoud van Re: Verse eruit zou kunnen zien, maar ze suggereren wel een soort mogelijk aspect van de live service, aangezien een opmerking erover op een bepaald moment in de toekomst misschien niet beschikbaar zal zijn.

READ  Baldur's Gate 3's eerste volledige patch rolde terug op savegame-bug

Deze interessante tip volgt op Capcom’s recente opening voor Gesloten bèta “Multiplayer” Voor consolespelers, momenteel gehost door de studio en op de een of andere manier gekoppeld aan Resident Evil. Nogmaals, dit op zichzelf bevestigt niet dat Village multiplayer zal bevatten – zoals het geval is met de Steam-update of bescheiden winkelvermeldingen – maar gezamenlijk lijkt het een soort multiplayer- of online aspect aan te duiden.

Capcom houdt later op de dag een Resident Evil-speelshow, om 22:00 GMT / 17:00 ET / 14:00 PDT, dus misschien vinden we hierna meer informatie. Bekijk ondertussen onze lijst met beste survivalgames en beste multiplayer-games die je nu kunt proberen.

Written By
More from Max Mcgee

De nieuwste patch van Flight Simulator laat spelers met vragen achter

Er is een update nu beschikbaar voor Microsoft Flight Simulator dat komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *