De Witcher 3-update voegt betere mods, nieuwe pc-opties en meer toe

De Witcher 3-update voegt betere mods, nieuwe pc-opties en meer toe

Hoewel we al een goed overzicht hebben van wat de The Witcher 3-update een hit gaat worden RPG-spel In de volgende generatie heeft ontwikkelaar CD Projekt nu een volledige lijst met patchopmerkingen voor versie 4.0 geleverd. De updates zijn niet beperkt tot grafische afbeeldingen – zoals we hebben gezien, zag het Witcher 3-team het gepast om alle nieuwe functies toe te voegen, evenals enkele De beste witcher 3-modin deze versie.

De patch-opmerkingen van Witcher 3 4.0 beschrijven enkele van de Wijzig een specifieke community Deze zijn verwerkt in deze versie van de game, inclusief het HalkHogan HD Reworked Project, dat we al jaren aanbevelen. Deze release bevat ook de HD Monster Reworked-mod van Deroth, meeslepende real-time tussenfilmpjes van teiji25, Nitpicker’s Patch van chuckcash en wereldkaartfixes van Terg500.

CD Projekt zegt ook dat elementen uit Flash_in_the_flesh’s Full Combat Rebalance 3-mod zijn opgenomen, waarbij sommige mod-wijzigingen zijn aangepast en andere zijn weggelaten.

Veel van de hoofdpersonages, waaronder Geralt, Yennefer, Triss, Ciri en Eredin, zijn opgeschaald naar 4K, zodat ze er mooi en scherp uitzien op elk van de De beste gaming-monitoren Buitenland. Alle hoofdpersonages wierpen ook zelfschaduwen met hoge resolutie uit scènes, en gevallen waarin haar in kleding verstrikt kon raken, werden aangepakt.

Er zijn enkele nieuwe omgevingsupdates, waaronder een weertype ‘grijze lucht’, nieuwe luchtstructuren, verbeteringen aan vegetatie- en watertexturen, rasterverbeteringen, betere visuele effecten en updates voor wereldwijde omgevingsverlichting.

computerspelers Hij heeft ook toegang tot de nieuwe ‘Ultra+’-voorinstelling, die van toepassing is op het aantal achtergrondtekens, schaduwkwaliteit, grasdichtheid, textuurkwaliteit, zichtbaarheid van gebladerte, terreinkwaliteit, waterkwaliteit en detailniveau. Als u een bestand gebruikt De beste grafische kaartenU kunt DLSS 3 ook gebruiken om de framesnelheid te verhogen.

READ  Spelers creëren echte Genshin Impact Bartender-evenementrecepten

De next-gen versie van The Witcher 3 biedt ook cross-progression, dus waar je ook bent in het spel, je kunt in deze nieuwe versie een directe back-up kiezen, ongeacht op welk platform je eerder hebt gespeeld. Je moet inloggen op je account om opgeslagen informatie op verschillende platforms te delen en om je aan te melden voor My Rewards bevat een aantal in-game items: Swords of the Nine-Tailed Vixen, White Tiger Armor, Dol Blathanna Armor Set, Roach Card.

De remake bevat ook een nieuwe side-quest om Velen vast te leggen, een alternatieve kijk op Dandelion en een Nilfgaardiaanse pantserset geïnspireerd op de Netflix-serie The Witcher, Chinese en Koreaanse voice-over, en verbeteringen aan de Russische voice-over.

compleet 4.0 patch-opmerkingen Het is te vinden op de officiële website en de update zal beschikbaar zijn 13 december om 16.00 uur PST / 19.00 uur ET en 14 december om middernacht GMT / 1.00 uur CET.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *