De Wizards verslaan de Pacers in het “moet winnen” -spel om het spel te centraliseren

Wizards hebben gewonnen Oorspronkelijk te zien door Pacers in het “moet winnen” -spellocatiespel NBC Sports Washington

Nu het NBA-seizoen nadert met nog maar zeven wedstrijden op de Wizards, is het gemakkelijk om van elke wedstrijd een verhaal te maken over hun playoff-kansen.

Maandag was zo’n spel.

In een 154-141 overwinning op de Indiana Pacers in de Capital One Arena, schoven de Wizards naar 0,5 wedstrijden achter de Pacers, die één wedstrijd minder speelden. Ze staan ​​ook slechts 1,5 wedstrijden achter Charlotte Hornets op de 8e plaats in het Eastern District. Ze hebben ook de seizoens-tiebreak tegen de Pacers als ze die nodig hebben.

“Heel belangrijk, vooral de positie waarin we ons bevinden en de positie waarin we ons bevinden”, zei Russell Westbrook. “Ik denk dat het een wedstrijd was die we moesten winnen. Dat begrepen we allemaal.”

Misschien wel het belangrijkste is dat de Wizards nu vier games over de Bulls en drie games over de Raptors zijn, aangezien elk team nog zeven games over heeft. Het zou een enorme crash kosten voordat de tovenaars de play-offs zouden missen.

Nu ze de spelsessie naderen, is het achtste zaad uitgesloten – wat betekent dat ze een van hun twee wedstrijden moeten winnen om de kwalificatiewedstrijden te bemachtigen en naar alle waarschijnlijkheid de Brooklyn Nets of de Philadelphia 76ers moeten opnemen.

Maar als ze het negende of 10e reekshoofd waren, zouden ze opeenvolgende wedstrijden moeten winnen om het naseizoen te bereiken. Voorlopig ligt de focus op alleen maar meedoen aan het toernooi en de ranking waar mogelijk laten vallen.

READ  Amerikaanse regering herroept bevel tot weigering van visa aan buitenlandse studenten

Maar nu, als The Wizards hun hoge scoretempo vasthouden, dan is een toppositie in het speeltoernooi ook niet uitgesloten.

“Het was een geweldige wedstrijd”, zei Washington-coach Scott Brooks. “Elke wedstrijd is een grote wedstrijd. In een regulier seizoen heb je 82 tests en krijg je een A of een F en dat ben je altijd. Dat is het mooie van sport, je kunt de resultaten direct vinden.”

More from Madison Garrett

Games With Blues zijn een welkome verandering van scène voor Sharks Without A Home | St. Louis Blues

St. Louis Blues linksbuiten David Perron (57) en San Jose Verdediger Sharks...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *