De Xbox-ontslagen bij Microsoft hebben Crash Bandicoot en Spyro 'Toys For Bob'-ontwikkelaar getroffen

De Xbox-ontslagen bij Microsoft hebben Crash Bandicoot en Spyro 'Toys For Bob'-ontwikkelaar getroffen
Afbeelding: Activision, Games for Pop

Nog maar enkele weken geleden kondigde Xbox-eigenaar Microsoft massaontslagen aan, en nu in een update lijkt het erop dat de ontwikkelaars van Crash Bandicoot, Spyro en Skylanders Toys for Bob zijn getroffen.

Volgens de San Francisco-kroniekIn het kantoor van de ontwikkelaar in Novato, Californië zullen 86 werknemers getroffen worden. Uit de staatsaanvraag bleek ook dat de faciliteit zou worden gesloten.

Hoewel het onduidelijk is wat dit precies betekent voor de toekomst van Toys for Bob, heeft Jez Corden van Windows Central al gezegd: “Ik heb de bevestiging gekregen dat Toys for Bob niet zal sluiten“Behalve de getroffen medewerkers zou het resterende team getroffen zijn Hij kreeg de opdracht om op afstand te werken.

Fellow Activision (en Californië) ontwikkelaar Sledgehammer Games (Call of Duty Modern Warfare 3) werd ook getroffen door recente ontslagen, waarbij 76 werknemers getroffen werden. Als onderdeel van deze schijnbare herstructurering heeft het zijn kantoor gesloten, is het afgelegen gegaan en wil het inkrimpen naar een kleinere kantoorruimte (Via binnenspellen).

Het afgelopen jaar is Toys for Bob uitgebracht Team Rumble crashte Sledgehammer-spellen worden ook ondersteund in de nieuwe versie Plicht Titel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *