Dead Cells 35-update markeert het einde van een van de beste roguelike-games op Steam

Dead Cells 35-update markeert het einde van een van de beste roguelike-games op Steam

Er komt een einde aan een van de beste roguelikes aller tijden, bevestigt ontwikkelaar Motion Twin Vernieuw dode cellen 35 Het zal de laatste zijn in de door Metroidvania geïnspireerde actieplatformgame. Sinds de lancering van Early Access in mei 2017 heeft Dead Cells een indrukwekkende beoordeling van 97% “zeer positief” gekregen op Steam uit meer dan 125.000 gebruikersrecensies, en is het alleen maar beter geworden door dramatische revisies en uitbreidingen van het systeem tot de opname van de indrukwekkende versie van 2023. terugkeer van Castlevania DLC.

Nu bevestigt ontwikkelaar Motion Twin echter dat “Dead Cells Update 35 het einde markeert van onze creatieve reis met de game.” Toen het kernteam achter Dead Cells doorging met de ontwikkeling van zijn volgende game, later onthuld als Windblown, creëerde Motion Twin in 2019 spin-off studio Evil Empire om verder te werken aan de geliefde roguelike die naam had gemaakt.

Nu de releasedatum van Windblown er nu naar uitziet dat deze dit jaar zou kunnen arriveren na de onthulling tijdens The Game Awards 2023, zegt Motion Twin: “Na een ongelooflijke vijfjarige samenwerking die extra content naar Dead Cells brengt, zal Evil Empire op zoek gaan naar nieuwe avonturen. , en we kunnen niet wachten om te zien waar ze vervolgens mee op de proppen komen.

In de brief wordt opgemerkt dat de teams veel tijd hebben genomen om na te denken over “het ongelooflijke succes van de Return to Castlevania DLC van vorig jaar”, maar uiteindelijk zeggen ze vastbesloten te zijn “de valkuil van ‘meer van hetzelfde’ te vermijden.” “Zoals we bij andere langlopende series hebben gezien, is het belangrijk om niet te veel uit te breiden en het risico te lopen de unieke magie te verminderen die Dead Cells voor ons allemaal speciaal maakt”, legt hij uit.

READ  Combineer stadsbouw en goddelijk spel om The Immortal Mayor te krijgen

Dead Cells Update 35, getiteld ‘The End is Near’, die sinds augustus 2023 wordt getest, is nog in ontwikkeling. “We wilden jullie deze update heel snel bezorgen, maar het blijkt dat we deze nog niet kunnen uitbrengen”, zegt Motion Twin. Als je te bezorgd bent om te wachten, kun je nog steeds deelnemen aan de openbare bèta via het tabblad Dead Cells Bèta's via het menu Eigenschappen van je Steam-bibliotheek.

Motion Twin verzekert spelers ook dat het “natuurlijk oplossingen zal blijven vinden om ervoor te zorgen dat alle problemen met de kwaliteit van leven en bugs op alle platforms op de juiste manier worden opgelost.” Hij wijst erop dat we het laatste nog niet hebben gezien; Nu de anime-serie Dead Cells en een bordspel op komst zijn, samen met de aankomende Terraria Dead Cells-game, is er nog steeds leven in de oude roguelike. Bovendien is het momenteel inbegrepen voor iedereen met een PC Game Pass-abonnement, dus als je nog niet hebt ontdekt wat het zo speciaal maakt, kun je dat zonder extra kosten doen.

“We wensen Evil Empire het beste in hun komende projecten en willen onze diepste dankbaarheid uitspreken aan jullie, de spelers, voor jullie niet aflatende steun en passie voor Dead Cells”, aldus Motion Twin Team. Hij schrijft ten slotte. “Jullie enthousiasme voedt onze toewijding en we staan ​​te popelen om samen aan het volgende hoofdstuk van deze reis te beginnen.”

Als je op zoek bent naar je volgende favoriete game, hebben we de beste indiegames van 2024 uitgekozen om ervoor te zorgen dat je geen grote games mist. Of, als het het ritme van de Dead Cells-gevechten is waar je echt enthousiast van wordt, bekijk dan zeker de beste Soul-achtige games op pc.

READ  Valentijnsdag 2021-evenement in Final Fantasy 14 is aan de gang

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *