Deal alert: SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Gaming Headset is 20% korting

Amazon biedt vandaag SteelSeries Arctis Nova Pro draadloos De gamingheadset kost $ 280, wat maar liefst 20% korting is op de oorspronkelijke verkoopprijs van $ 350. Als je op zoek bent naar de beste gamingheadset die er is en bereid bent ervoor te betalen, dan is er volgens ons niets beters dan dit. Dit model is compatibel met PS5, Xbox en pc.

SteelSeries Arctis Nova Pro draadloze gamingheadset met ANC en Dual Swap-batterijen voor $ 280

SteelSeries Arctis Nova Pro draadloze gamingheadset met actieve ruisonderdrukking en dubbel schakelbaar batterijen

De SteelSeries Arctis Nova Pro is wat ons betreft de beste gaming headset van 2023 tot nu toe. Het combineert een uitstekende geluidskwaliteit met comfortabele ergonomie, een krachtige microfoon en unieke en zeer praktische functies.

Een van de grootste opvallende kenmerken van de SteelSeries Nova Pro Wireless Headphones is hun verbazingwekkende hot-swappable batterijsysteem. SteelSeries was genereus genoeg om twee batterijen mee te nemen; De ene is in gebruik in de hoofdtelefoon en de andere laadt op in de meegeleverde DAC. Zo krijg je het beste van twee werelden: geweldige draadloze vrijheid en geen wachttijd om op te laden.

De Nova Pro is een van de weinige draadloze gaming-headsets met actieve ruisonderdrukking. Hoewel hij niet zo krachtig is als een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, is hij zeker genoeg om eventuele afleidingen in de buurt tijdens je gamesessies te elimineren, zoals het geluid dat uit je computer komt wanneer deze op 100% draait met alle ventilatoren op volle toeren.

READ  Phantasy Star Online 2 PS4-release komt in augustus naar Amerika en Europa

Enkele andere welkome functies zijn onder meer een betere ergonomie in vergelijking met de Arctis-serie dankzij de verstelbare telescopische armen (evenals de flexibele hoofdband) en kunstleren oorkussens. De oordopjes zijn kleiner, zodat ze gemakkelijker een afsluiting rond je oren kunnen vormen voor een betere geluidsisolatie en dus een betere geluidskwaliteit. In termen van draadloze connectiviteit maakt de Nova Pro verbinding met zowel 2,4 GHz wifi als Bluetooth. U kunt zelfs beide verbindingen tegelijkertijd gebruiken, zoals uw computer en uw telefoon).

U kunt onze IGN-recensie lezen om meer te lezen over waarom wij denken dat dit de beste gamingheadset is die u kunt kopen. Houd er rekening mee dat we deze recensie hebben geschreven, rekening houdend met het feit dat dit een headset van $ 350 is. Voor $ 280 is het een meer verleidelijke aankoop.

Kijk voor meer deals bij onze dagelijkse deals van de dag.

More from Madison Garrett
Ziggo hoeft de klant niet te waarschuwen voor illegale downloads
Ziggo hoeft niet mee te werken aan het verzoek van BREIN om...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *