Degenen die graag naar de sterren kijken, moeten astronomie-apps downloaden

Astronomie is altijd een van de wetenschapsgebieden geweest die mensen heeft gefascineerd, vooral degenen die graag naar de nachtelijke hemel kijken om naar de sterren te staren of meteorenregens op te vangen.

Leren over alle sterren, sterrenbeelden, planeten, sterrenstelsels en alles daartussenin kan tegelijkertijd heel leuk en nuttig zijn.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de sterren en alles wat met astronomie te maken heeft, zijn er eigenlijk apps die je rechtstreeks naar je telefoon kunt downloaden, zodat je nog meer van astronomie kunt genieten. Er zijn ook sterrenkijk-apps beschikbaar voor iOS en Android!

(Foto: Pixabay van Pexels)

Hier zijn enkele voorbeelden van astronomie-apps die u naar uw telefoon kunt downloaden:

Astronomie-apps: NASA-app

Geen lijst met astronomie-apps zou ooit compleet zijn zonder de officiële app van National Aeronautics and Space Administration (NASA).

Volgens een artikel van Plakken, bevat de officiële NASA-applicatie duizenden afbeeldingen die gebruikers kunnen bekijken, evenals video’s, die ook in duizenden kunnen worden bekeken. Gebruikers kunnen het laatste nieuws van NASA ook rechtstreeks vanuit de app ontvangen.

De NASA-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Astronomie-apps: luchtkaart

Google’s Sky Map is een ander voorbeeld van goede astronomie-apps om te downloaden voor degenen die graag naar de nachtelijke hemel staren. volgens Google-ondersteuning De app-pagina, het is een “hemelkaart met objecten zoals sterren, sterrenbeelden, sterrenstelsels, planeten of de maan van de aarde.”

U kunt een zoekterm zoals “Orion” of “Krabnevel” invoeren om ernaar te zoeken op de hemelkaart. Je kunt er ook mee pannen en in- of uitzoomen terwijl je de nachtelijke hemel doorzoekt.

READ  Hoe de Bravely Default Demo te downloaden 2

Sky Map is alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

Astronomie-apps: SkyView Lite

SkyView Lite is een applicatie waarmee gebruikers hun telefoons naar de hemel kunnen heffen zodat de applicatie sterren, sterrenbeelden, zelfs sterrenstelsels en het International Space Station (ISS) kan ontdekken.

Voor elk artikel van Focus op wetenschapDe app maakt gebruik van Augmented Reality (AR)-technologie die informatie weergeeft over sterren, sterrenbeelden en dergelijke die de camera vaststelt.

Gerelateerd artikel: NASA: astronauten van het internationale ruimtestation gebruiken augmented en virtual reality op het ruimtestation; wat is dit?

SkyView Lite is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Astronomie-apps: Star Tracker

Liefhebbers van astronomie staren graag naar de lucht en ontdekken de verschillende sterrenbeelden die aan de nachtelijke hemel schitteren. Een app die de sterrenkijker-app een stuk eenvoudiger kan maken, is Star Tracker.

Volgens een artikel van cnetStar Tracker toont “88 sterrenbeelden, meer dan 8000 deepsky-objecten, de zon, maan en planeten, allemaal in realtime.”

Volgens CNET kan het worden omschreven als een mobiel planetarium, dat ook AR gebruikt in zijn 3D-kompas.

Star Tracker is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

LEES OOK: 5 beste telescopen voor beginners voor 2021, waaronder Celestron, Meade en Sky Watcher

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Geschreven door Isabella James

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *