Deltarune komt naar Steam en kraakt 100.000 gelijktijdige spelers

Het is bijna drie jaar geleden dat we het eerste hoofdstuk kregen van de nieuwste game van Undertale-ontwikkelaar, Deltarune, dus natuurlijk was er wat fanfare toen maker Toby Fox onthulde dat hoofdstuk 2 vorige week plotseling uitkwam. Sinds de game ook naar Steam kwam, weten we nu hoe populair de indie-game is, en ja, mensen graven het in.

volgens SteamDBDeltrarune piekte op 102.916 gelijktijdige spelers op de lanceringsdag en heeft sindsdien een stabiel aantal spelers behouden. Houd er rekening mee dat de game momenteel gratis is op Steam, omdat het nog steeds wordt beschouwd als een demo met alleen de eerste twee hoofdstukken beschikbaar, maar de interesse in de game is onwrikbaar.

De game zal echter niet voor altijd een bèta blijven. Vos Ik liet zien In de loop van het weekend zouden de plannen in de toekomst veranderen. Hij zou de hoofdstukken hebben uitgebracht als ze allemaal klaar waren, maar veranderde van gedachten omdat “het voor zowel makers als fans moeilijk is om lang zonder een release te gaan.” We krijgen de volgende keer hoofdstukken 3, 4 en 5, hoewel de game op dit moment een betaalde versie zal worden. Fox zegt dat hij niet weet hoeveel het gaat kosten, maar het “zal zeker meer kosten dan Undertale.”

Hier is de trailer:

Als je op zoek bent naar meer beste indiegames op pc, kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Deltarune komt naar Steam, breken 100K gelijktijdige spelers”; “Type: “Nieuws”; “Categorie”: “deltarune”}, ” gebruiker”: { ” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Toby Fox “,” genre “:” RPG “,” title “:” Deltarune “,” genres “:[“RPG”,”Indie”]}}}}

READ  Top 10 beste grafische pc-games van 2020

Written By
More from Max Mcgee
Dit item 2 is in wezen Portal 3
De tijd vliegt vooruit, en binnenkort zullen we allemaal stof zijn. Portal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *