Demeo verlaat virtual reality om een ​​gezamenlijke D&D-ervaring naar pc te brengen

Demeo trok eerder dit jaar de aandacht van VR-enthousiastelingen, waardoor mensen konden genieten van een tactiele game-ervaring. D & D Op het tafelblad met de magie van dure koptelefoons – en natuurlijk met de kenmerkende merkloze regels van de Wizards of the Coast. Deze ervaring zal binnenkort beschikbaar zijn voor mensen zonder VR, aangezien Resolution Games Demeo: PC Edition heeft onthuld.

Demeo: PC Edition vat alle inhoud van de VR-versie samen en herbouwt deze voor een “originele pc-ervaring” – een die volledige ondersteuning biedt voor cross-play met VR-spelers. Sinds de eerste lancering in mei heeft Demeo regelmatig updates ontvangen met nieuwe avonturen om door te spelen, en deze updates zullen tegelijkertijd op zowel de VR- als de pc-versie verschijnen.

Op 7 april 2022 wordt Demeo: PC Edition uitgebracht in Vroegtijdige toegang tot SteamDe ontwikkelaars verwachten dat het daar ongeveer een jaar zal blijven. Ze hebben al een bestand gepost Stappenplan voor 2022, inclusief nog een paar avonturen die beschikbaar zullen zijn in beide versies van de game.

Bekijk hieronder de trailer van de pc-versie.

Voor meer coöp-games kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Demeo verlaat virtual reality om een ​​gezamenlijke D&D-ervaring naar pc te brengen”; “Genre”: “Nieuws”; “Category”: “Demo” “}, ” user “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” RPG “,” title “:” Demeo: PC Edition “,” genres “:[“RPG”]}}}}

READ  Hier zijn de goedkoopste exemplaren van Watch Dogs: Legion in Australia
Written By
More from Max Mcgee
Epic Games koopt Bandcamp en zegt dat ‘eerlijke en open platforms ertoe doen’
Artiest Leilani Optreden in Bandcamp’s Oakland, Californië. (Fotocredit: Salihah Saadiq/Bandcamp) Epic Games...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *