Desk besluit Street Fighter 5 te breken door de tegenstander Daigo Kazama te laten helpen bij het maken van combo’s die normaal gesproken onmogelijk zijn

Desk besluit Street Fighter 5 te breken door de tegenstander Daigo Kazama te laten helpen bij het maken van combo’s die normaal gesproken onmogelijk zijn

Handelscombinaties zijn een van de meest interessante aspecten van Street Fighter 5 die we nooit te zien krijgen omdat ze zo moeilijk te voorspellen/op te reageren zijn, maar er is maar één persoon in het bedrijf die de moeite neemt om het allemaal uit te zoeken. het mogelijk maken.

kantoor Hij keert voor het eerst in 5 maanden terug naar de wereld van Street Fighter 5, waar hij wat hulp inschakelt van Akira Kazama (of meer specifiek haar broer Daigo) om een ​​aantal normaal gesproken onmogelijke combo’s uit te voeren.

Met Akira gekozen als het personage van de tegenstander, zorgt het uitvallen of vooruitgaan onmiddellijk nadat ze V-Trigger 1 heeft uitgevoerd ervoor dat Daigo’s eerste landing mislukt, maar zijn vervolgstoot zal de jager nog steeds raken.


Met een slimme en creatieve opstelling kan Desk zijn combo’s onderbreken om nieuwe wegen te openen of een aantal onverwachte ketens ontgrendelen, zoals Ryu’s vermogen om zijn V-Trigger 2-combo er middenin te gebruiken om ontploffing tegen te gaan en door te gaan.


Naast alleen combo’s, pronkt de combo-maestro ook met enkele rare interacties die Daigo in SF5 heeft, zoals het blokkeren van Sakura’s hele kritische kunst terwijl hij ook rare dingen doet met Urien.


Bekijk de nieuwe video van Desk hieronder voor een aantal leuke SF5-opstellingen en bewerkingen, en als je zijn nieuwste nummer hebt gemist, heeft hij onlangs een volledig ritmenummer opgenomen voor Street Fighter 3’s mini-basketbal dat ook het luisteren waard is.

READ  Mario Kart 8 Deluxe-product verwachtte geen historisch verkoopsucces
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *