Destiny 2 apps van derden staan ​​op het punt nog nuttiger te worden

Wanneer de volgende grote update voor Space MMO Destiny 2 op 7 december arriveert, kun je kort daarna enkele wijzigingen verwachten in je favoriete Destiny 2 apps van derden. Dit komt omdat Destiny 2 de kosten van glamour in verband met pantsermods verlaagt, Armor 2.0-mods, wapenvoordelen, shaders en meer ontgrendelt voor app-ontwikkelaars.

Apps zoals Destiny Element Manager En Ishtar leider Maak het gemakkelijk om je Destiny 2-inventaris te beheren vanaf je mobiele apparaat of webbrowser, maar historisch gezien waren er enkele beperkingen aan wat deze apps kunnen doen met de Destiny 2 API. Gelukkig zegt Bungie dat het klaar is om op zijn minst te beginnen met het ontgrendelen van opties voor ontwikkelaars , Gericht op het maken en beheren van uploads mogelijk maken via deze applicaties.

“Vanaf volgende week kun je je pantsermods onmiddellijk en op elk moment verwisselen zonder dat je flitsen of munten nodig hebt”, schreef Senior Community Manager Dylan “dmg04” Gavner in het laatste nieuws. Deze week bij Bungie. “Het doel van het team is om de bouwsector direct sterker te maken, of je nu een PvP-wedstrijd laadt of je voorbereidt op de nacht.”

Door de kosten van flitsen te verwijderen, kunnen apps van derden pantsermods activeren, maar de nieuwste TWAB stopt daar niet.

Gavner zegt verder dat app-ontwikkelaars van derden toegang hebben tot alle “gratis en omkeerbare” socket-acties in je Destiny 2-repository. Hoewel je je actieve wapens en bepantsering in apps altijd hebt kunnen ruilen, kunnen apps vanaf nu ook zaken als shaders, Armor 2.0-mods, decoraties, spookdrops en wapenvoordelen van buiten de game beheren.

READ  Battlefield 2042 introduceert een niet-binair personage, het eerste in zijn soort in de serie

“Hoewel dit misschien niet een oplossing is voor elk element van buildfeedback, is het een stap voorwaarts omdat het team in de toekomst verbinding wil maken met de build- en load-industriemogelijkheden voor Destiny 2”, schreef Gavner. “Het team zal ook kijken naar toekomstige resets en kosten van de Artifact-mod, maar het omschakelen van de algemene pantsermod is een geweldige eerste stap.”

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Destiny 2 apps van derden die op het punt staan ​​nuttiger te worden”, “Type: “Nieuws”, “Categorie”: “Destiny – 2 “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Activision “,” genre “:” MMO “,” title “:” Destiny 2 “,” genres ” :[“MMO”,”FPS”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Phasmophobia-ontwikkelaar plaagt vrijdag met een mysterieuze update
Ah, Phasmofobie. Het perfecte horrorspel voor degenen die net zoveel van het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *